Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Windows yeni logo

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
windows yeni çıkaracağı windows 8 ile birlikte logosunda değişime gideceğini açıkladı

logoyu yapan şahıs adı pencere olan bişey için neden bayrak kullanıyorsunuz diyerek ikne etmiş

benim fikrim sade ve gözümüzün git gide alışacağı bir logo

2u2ch.jpg
[/url][/IMG]

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben beğenmedim.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bana kalırsa fazla basit kalmış....

Arçeliğin logosunu değiştirdiği zamanı hatırlıyorum da ne hayal kırıklığıydı ama... Sanıyorum firmalar, pazarda planladıkları yeri aldıktan sonra logo değişimi söz konusu olduğunda müşteriyi etkileme açısından pekte endişeli davranmıyor..
Bunlara örnek başta arçelik, star tv, show tv, vs. gösterilebilir..

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
windows bu logoyu kullanırsa tüm itibarı biter mac os x
karşısında onun için böle bir hata yapacaklarını sanmıyorum. :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
şahsen ben beğendim. sadece ortadaki yatay çizgide sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Zira sola doğru perspektif olarak küçülen bir pencere var iken; ortadaki çizginin kalınlığı her yerde aynı. O çizginin de giderek incelmesi gerekirdir bence. Ve ayrıca mac os x logosu diye bir şey mi kaldı ya :D adamlar daha yeni lion sürümünün üstünü duyurdular. Hoş apple kendi logosunda ne kadar başarılı ise; mac os logoları bir o kadar 80'lerden kalma gibi. Bkz. biri düz diğeri yandan bakan iki yüzü birleştirme!

microsoft'a gelince vista'da yaptığı karmaşık görüntülerden güzel bir tasarım yapma badiresini kötü şekilde atlatınca; windows 7 de ciddi bir minimalizme geçti ( ki burada apple ve linux ün işletim sistemlerinin bazılarından esinlenme bariz görünebilir ) ve başarılı oldu. Win 7 hem performans, hem tasarım hem de kullanılabilirlik açısından xp'yi sonunda tahtından indirdi.

Bu arada 1985 yılındaki logo bence en güzel olanı. O logo yanına da en son logonun windows 8 yazısı gelse daha güzel olurdu.

Son olarak brandsoftheworld de yayınlanan görseldir yukarıdaki. Yani büyük ihtimalle bu logo kullanılacaktır.

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
Bu arada 1985 yılındaki logo bence en güzel olanı. O logo yanına da en son logonun windows 8 yazısı gelse daha güzel olurdu.

Son olarak brandsoftheworld de yayınlanan görseldir yukarıdaki. Yani büyük ihtimalle bu logo kullanılacaktır.

bir fikirde benden

yeni logoda pencereyi sağ tarafa alıp içine 8 i yerleştirerek artı oluşturulabilirmiş.

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bunu kullanmayacaklardır fazlasıyla basit hazırlanmış..

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
Windows 9 çıkınca sorun olur.

evet o açıdan düşünmemiştim :) ama 9 da da sorun olmaz gibi 9 un sağ tarafındaki yarım artı işimizi görür:)

bence bunu kullanmayacaklardır fazlasıyla basit hazırlanmış..

diğer logolardaki bayrak dalgalanmasının mantık hatası olduğunu düşünürsek
en azından mantık hatası yok (arif kardeşimin dediği perspektif hatası dışında :)

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
windows neden böyle bişi yapmış acaba? hem beğenmedim hemde şaşırdım

MertCivek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.wasdoyuncu.com
Windows Phone'lardaki tasarım gayet hoş olmuş. Logo sistemin genel tasarımını yansıttığı için bütünde çok hoş bir görüntü sergiliyor. Uygun bir fotoğraf bulamadım ancak arkadaşımda test ettiğime göre gayet şık.