invincible
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ankara'da Grafik&Tasarım sektöründe kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum.
Meslek ile alakalı bir bölümden değilim , Makina Ressamlığı mezunuyum ve Hacettepe M.Y.O. 1. sınıf terk'im.
Kullanabildiğim Program ve İşletim Sistemleri
- Microsoft Windows 95/98/NT/XP/Vista
- Microsoft Office 2003-2007; Excel, Word, PowerPoint
- Corel Draw ( İyi Derecede )
- Adobe Photoshop ( İyi Derecede)
- Adobe Illustrator ( Orta Derecede )
- Adobe InDesign ( Orta Derecede )
- Auto Cad ( Orta Derecede )
Bildiğim program sayısıyla gösteriş yapıyormuşum gibi görünmek istemiyorum açıklayayım ; Bu işte programın sadece bir araç olduğunu düşünüyorum ama Grafiker arayan gazete ilanlarına baktığımda hep program isimleri ile eleman arandığını gördüm ve "şu programı bilseydim şimdi başvururdum" dedim kendi kendime ve sonuç böyle oldu.
Hayal gücüme güveniyorum ama diplomam olmadığı için ve işin teknik ayrıntılarını bilmediğimden dolayı kendime grafiker diyemiyorum bu yüzden yardımcı grafiker yazdım.
Daha fazla bilgi almak isteyenlere CV yollayabilirim , ilgilenenler de özel mesaj yoluyla irtibata geçebilirler.
Saygılar..
Meslek ile alakalı bir bölümden değilim , Makina Ressamlığı mezunuyum ve Hacettepe M.Y.O. 1. sınıf terk'im.
Kullanabildiğim Program ve İşletim Sistemleri
- Microsoft Windows 95/98/NT/XP/Vista
- Microsoft Office 2003-2007; Excel, Word, PowerPoint
- Corel Draw ( İyi Derecede )
- Adobe Photoshop ( İyi Derecede)
- Adobe Illustrator ( Orta Derecede )
- Adobe InDesign ( Orta Derecede )
- Auto Cad ( Orta Derecede )
Bildiğim program sayısıyla gösteriş yapıyormuşum gibi görünmek istemiyorum açıklayayım ; Bu işte programın sadece bir araç olduğunu düşünüyorum ama Grafiker arayan gazete ilanlarına baktığımda hep program isimleri ile eleman arandığını gördüm ve "şu programı bilseydim şimdi başvururdum" dedim kendi kendime ve sonuç böyle oldu.
Hayal gücüme güveniyorum ama diplomam olmadığı için ve işin teknik ayrıntılarını bilmediğimden dolayı kendime grafiker diyemiyorum bu yüzden yardımcı grafiker yazdım.
Daha fazla bilgi almak isteyenlere CV yollayabilirim , ilgilenenler de özel mesaj yoluyla irtibata geçebilirler.
Saygılar..