Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yoŞa Graphic_&_DeSign

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ne saldırgan bir üslup..Neden iki kelime yorum almaya tahammülünüz yok anlayamadım..

İnşaat Fakültesi mezunu olduğunu bilmiyordum..Ama Ben Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunuyum..İki yıl sadece Temel sanat Eğitimi ve kompozisyon-tipografi dersleri aldım..Ülkenin en iyi grafik üstalarından tipografi seminerlerine katıldım..5 yıllık ajans ve Freelance tecrübemle birlikte bu işi size anlatacak seviyeye sahibim..Ama hala çalışmalarıma bir yorum yapıldığında dikkatle dinlerim..Art Directörlüğünü yaptığım ajansta tüm çalışanlar çalışmalarıma fiikir ve yorum katabilirler..Saplantılı olmak kimseye birşey kazandırmaz..Neyi bilirsen bil hala öğreneceğin çok şey vardır..

Yalın ifade tüm sanat dallarında en zor ve en iyi sonuçtur..Sizin sayfalarca anlatmaya çalıştığınız konuyu yarım sayfada sizden çok daha iyi ifade edebilecek edebiyatçılar vardır..Sinemada ve heykelde bile ifade ne kadar yalınsa o kadar güçlüdür..

İçindeki hırsı bastırarak bunları okur ve düşünürsen çok faydalı olabilir..

Size bir soru sormak istiyorum ;
Hiçbir yönüyle tutarlılığı yok bu çizimin..Hiçbir dengeye sahip değil..
Sizin eleştirilerinize bakalım bide burdaki eleştiriye, siz olsanız hangisini değerlendirridiniz :)Sizin işyerindeki arkadaşlarınız fikirlerini böylemi beyan ediyor?
Saldırgan olduğum söylenemez, zira akıl almaktan ben bahsetmiyorum :) Keşke logoyla ilgilide yorum yapsaydınız,İlginiz için tşkler, kolay gelsin

Son düzenleme:

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlgim için üzülüyorum..Ve harcadğım vakit için..Bildiğin yoldan bildiğin gibi git..Öğreneceklerini bitirmişsin dostum..Zirvedesin..Kim ne diyebilir ki..

Kal sağlıcakla..

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Pardon ama yazdıklarımı yanlış anladınız sanırım, sizin eleştirilerinizde bir sorun yok...Hatta üşenmeyip deneyimlerinizi yazmışsınız, okumak zevkti.Ama Yanlış anlamaya meyilli bir toplumuz,Yada yanlış anlatmaya.Kırdıysam özür dilerim...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
konu amacından baya sapmış herzaman dedim gibi iyi yada kötü yorumu kaldıramayan koymasın çalışmasını sonuçta burdaki yorumlar insana hatalarını görmelerini ve daha iyiye taşvik etmeyi sağlıyo tabi karşı tarafın bunu ne niyetle algıladığıda önemli.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Alakasız mesaj yazmak yasaktır. Konu ile alakalı mesajlar yayınlanabilir.
Konuları ikili kişisel mesajlaşmaya döndürülen her kişiye kurallar gereğince ne gerekiyorsa yapılır.

Konularınızda mesajlarınızda insanlara olan uslubunuz değerlendirilerek kullanıcı adınız bloke edilir.
Lütfen bize bu gibi yaptırımları uygulamak zorunda bırakmayın. Biz hep beraber daha çok gelişmeyi istiyoruz, ancak bu şekilde tartışmalar olmadan... Konuyu kilitlemiyorum her iki üyemizede buradan ufak bir uyarı veriyorum. Lütfen kurallarımıza uyunuz...

sebnemnina

🌱Yeni Üye🌱
bence calısmanız gayet güzel birkac kücük hatalarınız var gibi görünüyor ben bu konuya cok hakim degilim ama o arkada sıcrayan sular olmasaydı daha güzel olabilirdi ama bütün olarak güzel basarılar

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu mevzunun bu hale gelmesine sebep değilim..Önceki yorumlarım okunursa anlaşılacaktır..Bu yüzden ne aldığım uyarıyı ne de bu talihsiz diyalogları haketmedim..

Bu sözlerim bu sitede yazdığım son olumsuz yorumdur...Şunu anladım ki bilgi zorla şırınga edilmez talep edilerek kazanılır..

Herkese Başarılar...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
bence calısmanız gayet güzel birkac kücük hatalarınız var gibi görünüyor ben bu konuya cok hakim degilim ama o arkada sıcrayan sular olmasaydı daha güzel olabilirdi ama bütün olarak güzel basarılar

Tşkler,belkide suları mavi yapmalıydım...kolay gelsin

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sayın pacp10;
Sayın demişsiniz ve arkasından sizinle boş boş tartırşmak istemiyorum demişsiniz :) ne mutlu sizeki böyle çelişkileri bir arada yaşıyabiliryosunuz...

Başka bir amaç güdmeden eleştiri yapan arkadaşlara tşkler...:smile:

Ve Çok ilginç bişey dikkatimi çekti, değinmeden geçemiyecem.
Yapılan bir eleştiriye (yerinde yada değil orasını tartışmıyorum) karşı taraftanda başka bir eleştiri gelince kapılar kapatılıyor...Daha iletişim kurmada bukadar başarısızken evet bencede hiçbirimizin eleştiri yapmaya hakkı yok...Eleştirilere herzaman ok gelmez.Eleştiri yapacaksak karşı eleştiri alacak kadarda esnek olmalıyız. İyi Çalışmalar:smile:

Sayın dediğim birine boş boş kelimesi kullanılmaz mı? Bilmiyordum bakınız kavga ortamı yaratmaya çalışan sizsiniz bence siz benim eleştirimi beğenmediniz ve kendi kendinize bana tavır yapıyorsunuz. Ben yorumumu yaptım ardında açıklamasını bunda bu kadar tepki gösterecek birşey bulamıyorum. Buyurun siz başka eleştirilere açık olun.

sebnemnina

🌱Yeni Üye🌱
yok bence tamamen kaldırmalısın logo yeterince güzel o sular sadece karmasıklık veriyor bence tabi ama iyi bir görsel zevke sahib oldugumu düsünürüm belki teknik bilgim cok yoktur ama ben anlatmak istediklerinizi gayet kolayca gördüm acıkcası benim icin yaratıcılık cok daha önemli ve sizde yeterince göstermissiniz basarılarınız devamlı olsun

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Kimsenin Birşey yaratmaya çalıştığı yok,özelliklede sorun yaratma konusunda :) lütfen...Ben kapattım konuyu, sizde kapatın.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
banad ilk bakışta karışık geldi ama sonra anlaşılıyo
güzel olmuş arkadaşım
tebrikler

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Logolarda her zaman sadelikten yanayımdır o yüzden logoyu çok fazla beğendim diyemicem.yapmış olduğunuz çalışma hoş, ancak çok detay ve fazla vurgu var.Biraz daha sadeleştirilerek çok daha başarılı olabileceğine inanıyorum..Emeğinize sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Logolarda her zaman sadelikten yanayımdır o yüzden logoyu çok fazla beğendim diyemicem.yapmış olduğunuz çalışma hoş, ancak çok detay ve fazla vurgu var.Biraz daha sadeleştirilerek çok daha başarılı olabileceğine inanıyorum..Emeğinize sağlık

Neden olmasın, tşkler yorumunuz için...:smile:

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben bir ilinti göremedim.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
ozaman sadece yoŞa daki gibi :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
bazı şeyler zaten bir şeydir... nasıl desem güçlü, şirin... onlar tek başına yeter fazlası komikleştirir, etkisini azaltır. yoşa söyleniş olarak güçlü bir kelime. senin logonda da gülen yüz ifadesiyle espri de kazanmış. ve grafik zaten yansıyor. sadece o nun içindeki şekil bile yeter kaldı ki çalışmanın her yanı grafik. yüz ifadesi ise tasarım yönü dersek oldu bitti...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ozaman sadece yoşa daki gibi :)

die yazarken tereddüt etmiştim, tereddütüm yersizmiş, zaten olayı çözmüşsün bana çooook tşk etmekten başka bişey düşmüyor, hım bide gülümsemekten :)