yoSa
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ne saldırgan bir üslup..Neden iki kelime yorum almaya tahammülünüz yok anlayamadım..
İnşaat Fakültesi mezunu olduğunu bilmiyordum..Ama Ben Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunuyum..İki yıl sadece Temel sanat Eğitimi ve kompozisyon-tipografi dersleri aldım..Ülkenin en iyi grafik üstalarından tipografi seminerlerine katıldım..5 yıllık ajans ve Freelance tecrübemle birlikte bu işi size anlatacak seviyeye sahibim..Ama hala çalışmalarıma bir yorum yapıldığında dikkatle dinlerim..Art Directörlüğünü yaptığım ajansta tüm çalışanlar çalışmalarıma fiikir ve yorum katabilirler..Saplantılı olmak kimseye birşey kazandırmaz..Neyi bilirsen bil hala öğreneceğin çok şey vardır..
Yalın ifade tüm sanat dallarında en zor ve en iyi sonuçtur..Sizin sayfalarca anlatmaya çalıştığınız konuyu yarım sayfada sizden çok daha iyi ifade edebilecek edebiyatçılar vardır..Sinemada ve heykelde bile ifade ne kadar yalınsa o kadar güçlüdür..
İçindeki hırsı bastırarak bunları okur ve düşünürsen çok faydalı olabilir..
Size bir soru sormak istiyorum ;
Sizin eleştirilerinize bakalım bide burdaki eleştiriye, siz olsanız hangisini değerlendirridinizHiçbir yönüyle tutarlılığı yok bu çizimin..Hiçbir dengeye sahip değil..
Saldırgan olduğum söylenemez, zira akıl almaktan ben bahsetmiyorum
Son düzenleme: