Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeki optik logo çalışması

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeni başladım diyorsun bence hoş ve sade olmuş yeni başlayan biri için yalnız herkesin değindiği konu p v d harfleri üzrinde biraz daha çalışırsan veya daha estetik ve farklı birşey bulursan eminim dahada hoş birşey ortaya çıkacaktır iyi çalışmalar.

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence boş ver sen p ve d konusunu, orda bir harfin daha olması bozuyor bence logoyu, sadece logoyu değil kelimeyi de. Ben ilk baktığımda orda ikki tane p var sandım... o ve p den gözlük çıkartabilirsin mesela...

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Koleksiyon Mobilya nın çizgilerini taşıyormuş gibi geldi bana çalışman güzel duruyor sadece bana o logoyu hatırlattı Başarılar

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
koleksiyon mobilyanın logosunu görmedim daha önce.yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

raziyee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
'p' ile 'd' harfi biraz karıştırmış orayı ''opdtik'' gibi okudum ilk seferde gözlük şekli biraz verilmeye çalışılmış sanırım biraz daha belirgin olursa daha iyi olur gibi... iyi çalışmalar

3rD3M

🌱Yeni Üye🌱
Kardes Eline koluna saglık cok güzel olmus fikir de süper kusursuz güzellikte sen bakma bu arkadaslar böyle camur atmayı severler :) mükemmel olan onlar sırf ondan ;)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
kimse burda çamur atmaz

Kardes Eline koluna saglık cok güzel olmus fikir de süper kusursuz güzellikte sen bakma bu arkadaslar böyle camur atmayı severler :) mükemmel olan onlar sırf ondan ;)

burda çamur atmak yoktur burda mükemmel yoktur herkes fikrini söyler herkes paylaşır ara sıra biri çıkar ortalığı karıştırır yorumlarınıza dikkat edin

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Mustafa Kemal Bey' e katılarak bir kaç ekleme daha yapmak istedim.Burda kimse çamur atmaz kimseye, ne görüyorsa o söylenir.
Ama görüyorum ki siz ne görüyorsanız, onu söylemiyorsunuz; aksine "MÜKEMMEL" diyerek hem kendi egonuzu kandırıyor ve tatmin ediyorsunuz hem de arkadaşı bu yönde yönlendirerek hatalarını görmesini engelliyorsunuz...Madem çok güzel, çok mükemmel, o zaman nesini beğendiniz, onuda belirtseydiniz de biz de bilseydik, ya da millete; "çamur atıyor" diyerek çamur atmasaydınız, daha iyi olmaz mıydı?

Şunun gibi: Çocuk babasına gelir sorar; "baba ben resim yaptım, nasıl olmuş"
resimde bir kaç hata vardır, babasının sizce şöyle demesi doğru mudur? "ımm, çok güzel harika" demesi onu teşvik edecek gibi görünsede hatalarının görünmemesine yol açaçaktır, ve düzeltilmedigi sürece TEKRARLANACAKTIR, ya da "boşver oğlum, sana çamur atıyorlar" derse kimi kandırmış olur?Halbu ki ortada yapılması gereken bir yorum ve DAHA İYİ OLABİLMESİ İÇİN düzeltilmesi gerkeken bir şeyler varsa; burda baba: oğlunun hatalarını gösterip, ona daha iyisinin yapabilecegini söyleyerek teşvik etmesi daha mantıklı ve yol gösterici olacaktır.

Demek istedigim burda da herkes aile gibi, kimse kimseye kötülük yapmak istemez, aksine amaç daha iyi neler yapılabilir bu yönde konuşup, düşünmek...ona "mükemmel" demekle ona birşey kazandırmayız, aksine kötülük yaparız. (ki bu çalışma gayet güzel; yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum.)

Herkes hataları belirtmiş, neler yapılabilir, ne şekilde düzeltilebilir... şeklinde yorumlar yapılmış ve arkadaşda bu yönde hatalarını düzeltecegini belirtmiş, buna "yıkıcı" değil "yapıcı yorum" yapmak diyiyoruz, Hmm..ortada bir çamur atma durumu gibi çirkin bir itham varsa, oda sizin yaptıgınız ithamdır!

Saygılar.
---
Tekrar emeğinize sağlık.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Estafurullah... Siz varken ne haddimize. Fakat mesleği hiç biri olan birisi olarak sanırım buradaki yorumları anlayamayacak bir yapıya sahipsiniz... :)

dinakaki

🌱Yeni Üye🌱
bencede o ve p yi biraz daha yaklaştır bölece hem gözlük motifini hemde p nin alta sarkan çubuğunu burun motifine benzeterk bi şekil oluşturabilirsin:D:smile:

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr

biz çamuru sadece duvara atarız duvara attığımız çamurda zaten yağlı boya tablo gibi durur.

çalışmaya gelince diğer arkadaşların dediğine katılıyorum ters p fazla olmuş d gibi duruyor optik yazsının O ve P harflerinden gayet güzel gözlük şekli çıkabilir kolay gelsin...

3rD3M

🌱Yeni Üye🌱
:)) bak taslanan ben oldum sanki umrumdaymıs gibi ha biriside ordan yok katılıyorum falan arkadasım ben o adama dedim sizeen ne

mrtttt

🌱Yeni Üye🌱
madem yeni başladınız meslege bende birşeyler söylemek isterim.
bazı tipografik hatalarınız var. yazıyı dişi yapmaya çalıştığınız dikdörtgen tam yazıya oturmamış. zeki optik yazısı çok düz simetrik fakat slogan çok özgür olmuş bu ikisi tezat. diğer arkadaşların söylediği gibi opdtik okunuyor d kesinlikle kaldırılmalı. ayrıca yazı karakterindeki benzerlik zeki trikoyu akla getirebilir. ama herşeye rağmen eğer ilk çalışmanızsa sonrakilerin güzel olacağını düşünüyorum. iyi çalışmalar.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konsept çok hoşuma gitti.Ancak o d harfine bi çözüm bulman lazım.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sadece p ve d harflerinin gözlük olarak daha iyi algılanması için,renkli gözlük camı gibi düşünelim ve p ve d harflerinin içine hafif bir renk verilsin derim,bu şekliylede beğendim,ellerinize sağlık.

Son düzenleme: