çok özür dilerim yorum konusunda haklısınız, yalnızca samimiyet hariç samimi bir mesajdı
kendimde dahil birazcık dalgaydı
yazılan mesajları okudum biri bir çalşma paylaşmış logo yapmadıgı ve başka bir yerden buldugu kurumsal sunum tasarımlarına uyguladıgı bir kurumsal kimlik tasarımı evet kısaca bu
şimdiye kadar gördüğüm ajanslarda
kurumsal kimlik logo ve bir takım kurumsal kimlik öğelerinden oluşan bir şirket yüzü, halihazırda logosu varsa da bu logoya göre dediğimiz renkli evrakları bir takım öğeleri aynı formatta yapıyorlar bu ajanslar
ben cok büyük yerlerde çalışmadım tbwa medina turgul
gibi onların kurumsal kimlik anlayısı nedir bilemem
ha benm için bir firmanın daha cok kapitalistleşmek için daha cok akılda yer etmek için daha büyük marka olması için daha çok para kazanmak için reklamcıların uydurduğu
hipnoz amaçlı bir şey
ne işe yarar belki kurum felsefesi içerir herr türlü basılı interaktif medya reklamları için tasarımcı klavuzudur. renkten, fontlar ve ölçülere kadar genelde bankalar çok özen gösterir bunlara
benm katılmadığım noktada su burda biri kendi yapmadıgı bir logoya bir takım renkli resmi evraklar hazırlamıs kurumsal kimlik demiş "herkes böyle derdi

" ve paylaşıma sunmus ve bir çok kişide logoyu sen yapmamışsın böle kurumsal olmaz ve sunumuda yürütmüşsün
arkadaşın samimi olalım dan kastettiği şey evet ben çaldım suçluyum hoşuma gitti müşteriye böle daha güzel göstermek istedim çaldım siz hiç yapmadınızmı neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz dur eminim
bizi webtasarımcıları grafikerleri ve diğer arkadaşları otomasyon gibi çalştırmaya çalışan bu sektörde yapılacak cok fazla secenekte yok
ha bizde eğitimde yok o kadar öğretecek okulda kursta yok internetten öğreniiyoruz bunları
bence birbimizi bu kadar çok eleştirmekten ziyade destek olmalıyız zaten bizi kimse anlamıyor bari biz birbirimizi anlayalım
çok yazdım karışık ta yazdım pek iyi değilim bu konuda kusura bakmayın
iyi çalışmalar herkese