Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

adobe indesign eps dosyası nasıl yüklenir

perkon

🌱Yeni Üye🌱
adobe indesign eps dosyası nasıl yüklenir bilgi olan varmı bu konuda

adobe indesign eps dosyası nasıl yüklenir

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
İndesign belgesinin içerisine ( tiff png , jpeg, psd , eps, word,pdf ... vs) eklemek için
File > Place (ctrl+D)

perkon

🌱Yeni Üye🌱
adobe indesign eps dosyası

ekliyorum ama dosya çok bozuk gözüküyor hangi formatta eklersem daha net olur acaba

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Eklediğiniz dosyanın üzerine sağ tıklayın > Display Performance > High Qualit Display derseniz net gözükecektir fakat proğ fazla performans harcıyacaktır bu özellik işlemlerinizi daha rahat yapmanız içindir çalışmanızı kaydederken bozuk gördüğünüz düzgün cıkacaktır (orjinaline bağlı olarak)

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben olsam o eps yi tiff cevirir yüklerdim

perkon

🌱Yeni Üye🌱
(işlemlerinizi daha rahat yapmanız içindir çalışmanızı kaydederken bozuk gördüğünüz düzgün cıkacaktır (orjinaline bağlı olarak) bu bölümde ne demek istediğiniz anlamadım rica etsem biraz açar mısınız cümleyi

katalog çalışması yaptım ilk deneyimim olacak fazla bilgim yok bu konuda renk konudusunda bir deyişim olurmu tif de peki

Moderatör tarafında düzenlendi:

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Display Performance : InDesign çalışma hızını yükseltmek için tüm dökümanın veya sayfalardaki neslerin görünümü ayarlamak içindir (baskıya etkisi yoktur) daha sonra kaydetme aşamasında nesneniz orjinali bozuksa bozuk kaydeder fakat nesneniz kaliteli ve düzgün ise ve İndesign eklediğinizde pikselleşmiş, belirsiz veya kötü görünebilir İndesign düşük çözünürlükte göstermesidir bunu Display Performance ayarlayabilirsiniz farzedelim ayarlamadınız ve çalışmanız bitti ve pdf kaydedeceksiniz bu pikselleşmiş, belirsiz veya kötü yansımayacaktır .

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Tiff / CMYK / 300 dpi olması yeterli

perkon

🌱Yeni Üye🌱
indesign

yardımlarınız için çok teşekkür ederim indesign öğrenebileceğimiz bir İnternet sitesi varımı acaba

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
yardımlarınız için çok teşekkür ederim indesign öğrenebileceğimiz bir İnternet sitesi varımı acaba

size önerim en iyi Ceyhun Akgün ustamızın InDesign eğitim setini almanızdır yada vidobu üye olmanız