Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş Tasarım İlanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

breakess

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker olmayan bir üniversite öğrencisiyim... Bodrum'a gezi düzenliyorum ama bu konuda afilli bir afişe ihtiyacım var... Bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ? Eğer var ise buradan yazarsa ben gerekli materyalleri gönderirim afiş için...

Ücret konusunda da ek bilgi istiyorum.

Ayrıca afiş en geç Çarşamba günü elimde olmalı

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

qelin

🌱Yeni Üye🌱
afiş

afiş tasarımını yaparım.çarşambada sizde olur efenim

qelin

🌱Yeni Üye🌱
grafiker

Söz konusu pozisyonun benim deneyim, bilgi ve becerilerime oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Bugüne değin görev aldığım tüm şirketlerde araştırmacı, yenilikçi rol alarak, şirketlerimin daha etkin bir yapıya kavuşmasını sağladım. Bahsettiğim araştırmacı kişiliğim, yenilikçi yapım ve bugüne kadar gösterdiğim performans ve geniş tecrübem ile şirketiniz için de son derece yararlı olacağıma inanıyorum. Pozisyonun gerekliliklerini ve benim bu pozisyonun gerekliliklerine uygunluğumu görüşmek üzere sizden haber bekliyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Selin ERZURUM

e-mail: selinerzurum@hotmail.com

z@fer

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

tasarım konusundada baskı konusundada en uygun fiyatla size yardımcı olabilirim, baskı merkezimizde var isterseniz ulaşın detayları görüşelim.

Tünel Dijital
0 264 278 87 29
0 535 521 75 25
tünel dijital
bilgi@tuneldijital.com

soravan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba numaram 0549 710 65 70 hem baskı hem tasarım yapabılırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...