Aile Destek Projesi | Sedat Gül
sedat_gul 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Tem 2009 Mesajlar 713 Tepkime puanı 11 Web sitesi www.sedatgul.com 1 Mar 2013 #1
futurist ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Ara 2012 Mesajlar 179 Tepkime puanı 0 1 Mar 2013 #2 çok beğendim güzel olmuş. bir iki polis daha resimde olsaymış dahamı güzel olurdu acaba sadece bir fikir. tebrik ederim
çok beğendim güzel olmuş. bir iki polis daha resimde olsaymış dahamı güzel olurdu acaba sadece bir fikir. tebrik ederim
NyksTurk 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Mar 2013 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 14 Mar 2013 #3 Çok şık görünüyor. Tebrikler.
Dilara GENÇYILMAZ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 1,347 Tepkime puanı 27 Web sitesi www.dilaragencyilmaz.net 18 Mar 2013 #4 futurist' Alıntı: çok beğendim güzel olmuş. bir iki polis daha resimde olsaymış dahamı güzel olurdu acaba sadece bir fikir. tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Yok yok güzel olmuş güzel
futurist' Alıntı: çok beğendim güzel olmuş. bir iki polis daha resimde olsaymış dahamı güzel olurdu acaba sadece bir fikir. tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Yok yok güzel olmuş güzel
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,658 Tepkime puanı 214 18 Mar 2013 #5 Kırmızının yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorum.. Onun dışında temiz bir çalışma elinize sağlık..
sedat_gul 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Tem 2009 Mesajlar 713 Tepkime puanı 11 Web sitesi www.sedatgul.com 2 Nis 2013 #6 çalışma basılmış ve bir çok yere ulaşmıştır, çok yakında çevik kuvvetin çalışmasına başlıyorum, o çalışmayı da sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.
çalışma basılmış ve bir çok yere ulaşmıştır, çok yakında çevik kuvvetin çalışmasına başlıyorum, o çalışmayı da sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.