Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alcom Bilgisayar logo çalışması eleştrilerinizi bekliyorum

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet arkadaşlar bende iki adet logo yaptım arkadaşın firmasına yorumlarınızı ve eleştrilerinii bekliyorum..

Bu arada ben grafiker değilim ama meraklıyım bu drumda olsam olsam kraker olurum heralde:smile::smile:

alcomak5.jpg

Benzer konular

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence kendi hakkını yeme:)
ilk tasarım daha çok hoşuma gitti...Bir kaç rütuşla kullanılabilir, onlarıda şekil üstünde daha net ifade edebilirim.imageshack te sorun çıktığı için başka bir link vermek zorunda kaldım , kusura bakma:)

resim498152927pu8.jpg

1-Üst çizgiyi ALCOM yazısının en üstüyle sıfırla
2-ALCM harflerinin altına katman eklemişsin buda o harflerin zeminde yatık görünmesini sağlamış,yuvarlak vektörün altınada aynı katmandan eklemelisin
3- ikinci çalışmanda m nin altındaki şerit m harfinin sonuna kadar devam ediyo, A harfininde başından itibaren başlamalı
Bunlar benim nacizane fikirlerim. kolay gelsin :)

Son düzenleme:

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence kendi hakkını yeme:)
ilk tasarım daha çok hoşuma gitti...Bir kaç rütuşla kullanılabilir, onlarıda şekil üstünde daha net ifade edebilirim.imageshack te sorun çıktığı için başka bir link vermek zorunda kaldım , kusura bakma:)

resim498152927pu8.jpg

1-Üst çizgiyi ALCOM yazısının en üstüyle sıfırla
2-ALCM harflerinin altına katman eklemişsin buda o harflerin zeminde yatık görünmesini sağlamış,yuvarlak vektörün altınada aynı katmandan eklemelisin
3- ikinci çalışmanda m nin altındaki şerit m harfinin sonuna kadar devam ediyo, A harfininde başından itibaren başlamalı
Bunlar benim nacizane fikirlerim. kolay gelsin :)

010101010dj8.jpg

Evet bencde böyle daha iyi oldu sağol
yukarıda grafiker değilim derken mesleğim o değil demek istemiştim :rofl: yoksam biraz anlıyorum ucundan köşesinden yani :smile:

napiim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışma gayet hoş olmuş 2.ci çalışma bir bilgisiyar firması için eski kalırdı heralde