Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklı olduğun bir durumda sırf durumun varlığı seni rahatsız ettiği için alttan aldığın olur mu? Yoksa ben haklıysam ilk adımı karşı taraf atmalıdır mı dersin?
Gidişata göre ve karşı tarafta bunu kabullenme olgunluğu olmadığı durumlarda alttan aldığım çok olmuştur.Karşı taraf bu olgunluğu gösteremediği için ondan ısrarla bunu istemek meseleyi uzattığından dolayı ondan adım atmasını beklemem.
Birisiyle arkadaş olmadan önce onu neyle sınarsın?
Konuşmalarında tutarlılık var mı ona bakarım öncelikle. Bir iki konuşmadan sonra zaten açığa çıkar ne olduğu. İlle de yöntem soruyorsanız, soru sormak dışında yapılacak bir şey kalmıyor
Yönlendirildiğinizi farkettiğinizde karşı tarafa ne yaparsınız?
Tabi ki var. Hakkında çok iyi şeyler düşündüğünüz hatta çok güvendiğiniz bir çok insan hakkında defalarca yanılmışsınızdır. Yaşınız itibariyle bunu benden daha çok yaşamış olma ihtimaliniz hayli yüksek.
Hem arkadaş olmak ne demek? Sorduğunuz soru hangi ortamlar için? (Bu sorunun cevabı ortamdan ortama değişir.)
Tabi ki var. Hakkında çok iyi şeyler düşündüğünüz hatta çok güvendiğiniz bir çok insan hakkında defalarca yanılmışsınızdır. Yaşınız itibariyle bunu benden daha çok yaşamış olma ihtimaliniz hayli yüksek.
Hem arkadaş olmak ne demek? Sorduğunuz soru hangi ortamlar için? (Bu sorunun cevabı ortamdan ortama değişir.)
Kıyafet örneği verebilirim. Genelde tarzım değişimediği için kararımı önceden veririm.Dolayısıyla zorlanmam. Eğer arkadaş seçiminde ise yine zorlanmam,çünkü zorlanacak kişi karşı taraftır. (Benimle arkadaşlık yapmak zordur )
Bir arkadaşının herhangi bir hatasını gördüğünde onu yüzüne karşı söyleme cesaretin var mı ?
Kesinlikle hayır.Çünkü bilirim ki aşırı güven hata yapma riskini arttırır.Dolayısıyla hata yapan insana karşı aşağılık kompleksim olmaz. Ayrıca herkesin birbirinden üstün olduğu yetenekleri mutlaka vardır.Bu sebeple aşağılık kompleksine kapılmam.
Kalbi ile dili arasındaki mesafesi uzun olan insanlar hakkında ne düşünürsün?
Kalbi ile dili arasındaki mesafenin uzun olması ne demek? Konuştuklarını düşünmeden konuşmak mı? Düşünmek beyne ait birşey. Bu olamaz herhalde. Ya da insafsızca konuşmak mı??? (Sorunuza soruyla karşılık verme durumunda kaldım, hiç cevap vermeyedebilirdim. Sırf merak duyguma göre hareket ediyorum.) (İyi akşamlar.)
Kalbi ile dili arasındaki mesafenin uzun olması ne demek? Konuştuklarını düşünmeden konuşmak mı? Düşünmek beyne ait birşey. Bu olamaz herhalde. Ya da insafsızca konuşmak mı??? (Sorunuza soruyla karşılık verme durumunda kaldım, hiç cevap vermeyedebilirdim. Sırf merak duyguma göre hareket ediyorum.) (İyi akşamlar.)
bende çay demledim diğer odadan power tv çalıyor ses sanırım biraz fazla açık yemek yiyeceğim inşallah açlıktan ölmeden önce yalnızlık böyle birşey işte
neden yalnız gecenin koynunda kine yıldızlar nerede