Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alttaki (sonraki) üyeye soru sor

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Menfaate dayandığı için öyle bir alışkanlığım yoktur.

Dostun kahrı çok olur derler.Doğru mu sence?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Doğrudur...

Haklı olduğun bir durumda sırf durumun varlığı seni rahatsız ettiği için alttan aldığın olur mu? Yoksa ben haklıysam ilk adımı karşı taraf atmalıdır mı dersin?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gidişata göre ve karşı tarafta bunu kabullenme olgunluğu olmadığı durumlarda alttan aldığım çok olmuştur.Karşı taraf bu olgunluğu gösteremediği için ondan ısrarla bunu istemek meseleyi uzattığından dolayı ondan adım atmasını beklemem.

Birisiyle arkadaş olmadan önce onu neyle sınarsın?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Konuşmalarında tutarlılık var mı ona bakarım öncelikle. Bir iki konuşmadan sonra zaten açığa çıkar ne olduğu. İlle de yöntem soruyorsanız, soru sormak dışında yapılacak bir şey kalmıyor:)

Yönlendirildiğinizi farkettiğinizde karşı tarafa ne yaparsınız?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu duruma bağlı.Eğer olumlu yönde ise uyarım.Olumsuz ise tavrımı belli eder tersini yaparım.

Sizce sadece konuşmak yeterli gelir mi sınamak için? Kişi kendini gizlemede maharetli ise yanılma olasılığı yok mu ?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Tabi ki var. Hakkında çok iyi şeyler düşündüğünüz hatta çok güvendiğiniz bir çok insan hakkında defalarca yanılmışsınızdır. Yaşınız itibariyle bunu benden daha çok yaşamış olma ihtimaliniz hayli yüksek.

Hem arkadaş olmak ne demek? Sorduğunuz soru hangi ortamlar için? (Bu sorunun cevabı ortamdan ortama değişir.)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabi ki var. Hakkında çok iyi şeyler düşündüğünüz hatta çok güvendiğiniz bir çok insan hakkında defalarca yanılmışsınızdır. Yaşınız itibariyle bunu benden daha çok yaşamış olma ihtimaliniz hayli yüksek.

Hem arkadaş olmak ne demek? Sorduğunuz soru hangi ortamlar için? (Bu sorunun cevabı ortamdan ortama değişir.)

Duygusal arkadaşlıktan bahsetmiyorum.:) Gerek hemcinsleriniz gerekse karşı cins ile olan mesafeli arkadaşlıktan bahsediyorum.

Sizce akıl yaşta mı başta mı ? :)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Her ikisinde de. Dengeyi kurabiliyorsa kişi, ne mutlu ona.:)

Seçim yaparken zorlanır mısınız? (Ne seçtiğime bağlı diyecekseniz örneğini de veriniz.)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kıyafet örneği verebilirim.
Genelde tarzım değişimediği için kararımı önceden veririm.Dolayısıyla zorlanmam.
Eğer arkadaş seçiminde ise yine zorlanmam,çünkü zorlanacak kişi karşı taraftır.
(Benimle arkadaşlık yapmak zordur :D )

Bir arkadaşının herhangi bir hatasını gördüğünde onu yüzüne karşı söyleme cesaretin var mı ?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlık dereceme bağlı olarak söylemezsem rahat edemem.

Kendine çok güvenen insanlar karşısında aşağılık hissine kapılır mısınız?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kesinlikle hayır.Çünkü bilirim ki aşırı güven hata yapma riskini arttırır.Dolayısıyla hata yapan insana karşı aşağılık kompleksim olmaz.
Ayrıca herkesin birbirinden üstün olduğu yetenekleri mutlaka vardır.Bu sebeple aşağılık kompleksine kapılmam.

Kalbi ile dili arasındaki mesafesi uzun olan insanlar hakkında ne düşünürsün?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Kalbi ile dili arasındaki mesafenin uzun olması ne demek? Konuştuklarını düşünmeden konuşmak mı? Düşünmek beyne ait birşey. Bu olamaz herhalde. Ya da insafsızca konuşmak mı??? (Sorunuza soruyla karşılık verme durumunda kaldım, hiç cevap vermeyedebilirdim. Sırf merak duyguma göre hareket ediyorum.) (İyi akşamlar.)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kalbi ile dili arasındaki mesafenin uzun olması ne demek? Konuştuklarını düşünmeden konuşmak mı? Düşünmek beyne ait birşey. Bu olamaz herhalde. Ya da insafsızca konuşmak mı??? (Sorunuza soruyla karşılık verme durumunda kaldım, hiç cevap vermeyedebilirdim. Sırf merak duyguma göre hareket ediyorum.) (İyi akşamlar.)

Kalbi ile dili arasındaki mesafe uzun olan insanların içi başka dışı başka olur.
İçten pazarlıklı olur.Özü sözü bir değildir.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız,
Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor

Barış Manço dinliyorum şu anda, ya sen :D

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
bende çay demledim diğer odadan power tv çalıyor ses sanırım biraz fazla açık yemek yiyeceğim inşallah :) açlıktan ölmeden önce yalnızlık böyle birşey işte :D

neden yalnız gecenin koynunda kine yıldızlar nerede

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Dünya yuvarlaktır, bazı yerlerde güneş batar yıldızlar doğarken, diğer taraflarda güneş doğar :D

Coğrafya dersi okudun mu sen ? :bigsmile:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
okudum ama o aralar sanırım sarhoştum hatırlamıyorum birşey :D

çoğrafya notun kaçtı

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
100 üzerinden 70'ten aşağıya düşmezdim :D

En iyi dersin hangisiydi ?