Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir gün hiç tanımadığınız biri size usulca sokulup merhaba dese, yo yo direk sarılsa boynunuza "VAAY NERELERDESİN SEN" diye kucaklasa sizi (ve tanıyor olmak bir yana, var olan tanışmışlığınızı bile unutmak isteyeceğiniz türden biri olsa) ne yapardınız?
vallaha kucakladı baksana, kucakta olmanın dayanılmaz hafifliğini hissetmeye çalışırım ilk anda. şaka bir yana "sanırım birine benzettiniz" ile lafa girerim.
Çeşitli türleri yapıyorum zevkle.. Hatta içimden geldiyse (iş yerinde bile) kalkar oynarım yalnızken tabi
Tek şarkılık dünya çapında bir konser yapma teklifi geldi size..Öyleki çeşitli ülkeler canlı yayınla konserinize bağlanacak vs Tarzınız ve seçtiğiniz şarkı ne olurdu?..
salsadan romana çiftetelliden zeybeğe hepsini beğenir hepsini de oynarım küçükken annenanem zorla oynamam için para verirdi düğünlerde şimdi de pistten alamıyorlar beni dans etmeyi ve edeni izlemeyi çok seviyorum
şu ara "sessiz, sakin, yalnız benim ve sen canım bu gece daha güzelsiiiiinnn" diye diye türkü çığıracağım bir yerde tatil yapmaya ihtiyacım var..
Fotoğrafçı olsa idiniz, ve büyük bir firma size sponsor olsa idi, konuyu da size bıraksalardı (sanki cennet dimi) ne tür bir tema üzerinden hareketle, nerede çekim yapardınız?
Fotoğrafçı olsa idiniz, ve büyük bir firma size sponsor olsa idi, konuyu da size bıraksalardı (sanki cennet dimi) ne tür bir tema üzerinden hareketle, nerede çekim yapardınız?