emre_ozturk
🌟Usta Tasarımcı🌟
Orjinal
Yağlı Boya
yorumlarınızı bekliyorum.
Yağlı Boya
yorumlarınızı bekliyorum.
Grafikerler.net' tesiniz bilmem farkında mısınız?
Bunun bir ps filtresi olduğunu anlamayacak kimse yoktur sanırım![]()
Ahh kardeşim benim ahh böyle böyle yediniz bitirdiniz bu mesleği...
Köşedeki yazıyı da elle mi yazdınız?
ben ilk gördüğümde yazacaktım ama dedim ki "sorulanı anlamadım herhalde, siteyi daha yoğun kullanan diğer kişilerden gelen yorumları göreyim"meğer doğru anlamışım ama amacınızı anladım dersem yalan olur. gereksiz yer ve zaman işgali yapıyorsunuz ya da derdinizi anlatmayı bilmiyorsunuz.
21. yy monalisa sı bu kutlarım kardeşim başarılarının devamı dilerim![]()
Arkadaşım konuyu açtığında nerede yazıyor photoshop ile yaptığın sadece yağlı boyu demişsin önce yağlı boya nedir onu bi öğren sen, çakma Picasso seni...
O zaman şöyle sorayım, zeytinyağ mı çiçek yağ mı?
sahi nedir yağlı boya anlat da bilelim.. çok bilmişlik yapan köyün delisi..![]()
yazdığım ilk yazıdan sonra sizin yazılarınıza rastlayınca, yazdığımı düzelttim, hatta ma®tin istiyorsan beğenini geri alabilirsin)
sevgili emre_ozturk yine ortada bir yanlış var. siz diyorsunuz ki benzetmeye çalıştım. resmi baştan çizmediniz ki. olan resim üzerinde efektler denediniz. belki şöyle sormalıydınız (ki tepki almayasınız) resimde efektler denedim, göze nasıl geliyor, yanlış bulduğunuz yer var mı? vs vs. iyi çalışmalar.
yazdığım ilk yazıdan sonra sizin yazılarınıza rastlayınca, yazdığımı düzelttim, hatta ma®tin istiyorsan beğenini geri alabilirsin)
sevgili emre_ozturk yine ortada bir yanlış var. siz diyorsunuz ki benzetmeye çalıştım. resmi baştan çizmediniz ki. olan resim üzerinde efektler denediniz. belki şöyle sormalıydınız (ki tepki almayasınız) resimde efektler denedim, göze nasıl geliyor, yanlış bulduğunuz yer var mı? vs vs. iyi çalışmalar.
Akıl sende (bize yutturmayana çalıştığın işe bakarsak)...
Bence bolcana var, verilen beğeni geri alınmaz, hala beğenimin arkasındayım.![]()
Sen, bizim hiç sevmediğimiz, "Bir tanıdığın bilgisayardan anlayan çocuğusun" şu anda. Onun için bence hiç olumlu bir eleştiri bekleme.