Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Apple emac OS x G4...

meltemmmce

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar...
emac g4 'mü satıyorum... evde kullandım... daha doğrusu kullanmadım desem yeridir.. grafiker olabilirim umuduyla almıştım ama grafiker olmak istemekle değil yetenekle oluyomuş gördüm ve bu hayalimden uzun zaman önce vazgeçtim.. ama almış oldugum bilgisayarım aylardır kapalı bi şekilde evde öylece duruyo...

özellikleri ;
işlemci : 1.42 Gh
Bellek : 768 Mb
Orjinal mause
orjinal F Klavye

Hepsi tertemizdir...

Fiyat olarakk piyasayı pek bilmiyorum ama 750 tl istiyorum...

resimleri aşağıda...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

ist_dizayn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.oryox.ent
merhaba lütfen yanlış anlamazsanız bişey sora biğlirmiyim?
apple mac fiyatlarından haberiniz varmıydı acaba...
bu fiyata g5 alınır lütfen yanlış anlamayın ama fiyat çok ama çok yüksedir normal satış fiyatı 250-350 tl. arasında oda bilgisayarcıların fiyatı bu neyse saygı duyuyorum ve hayırlı satışlar diliyorum sadece bilgilendirmek amaçlı bunu yazayım dedim

meltemmmce

🌱Yeni Üye🌱
merhaba lütfen yanlış anlamazsanız bişey sora biğlirmiyim?
apple mac fiyatlarından haberiniz varmıydı acaba...
bu fiyata g5 alınır lütfen yanlış anlamayın ama fiyat çok ama çok yüksedir normal satış fiyatı 250-350 tl. arasında oda bilgisayarcıların fiyatı bu neyse saygı duyuyorum ve hayırlı satışlar diliyorum sadece bilgilendirmek amaçlı bunu yazayım dedim

beni uyardıgnız için teşekkür ederim .... dediğim gibi bu ürününü ikinci el satışı hakkında pek bi fikrim yok... fakat ben orjinal kalvye ve fareyide satıyorum.... sadece bilgisayar değil... ama 750 eğer fazlaysaa en son 500'e bırakıcam....

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
g4 için 400 lira iyi fiyattır. Sizin yerinizde olsam satmak yerine 2. pc olarak kullanırdım. g4-g5 grafik için artık hiç bir anlam ifade etmiyor malesef.