Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar Shopla ilgilenen fotoğrafcılar bi bakabilir mi ?

serdarxdxd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar ben kendimce fotolara shop yapan birisiiyim kendimce güzelde yaparım ama iş imza kısmına geldiğinde sıkıntıya düşüyorum bi türlü karar veremiyorum fotoğrafra reklamda yapmam gerekiyo mesela ........ photographer felan die bunun için sizce hangi yazı fontu iyidir hangisini kullanıyım ? Şimdiden çok teşekkürler :):smile:

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Yaladın yuttun her şeyi, orda geldin kaldın demek. Yazık! Bence adını kullan. Web siten ya da blog'un varsa onun adresini de kullanabilirsin. Mesela ben ********** blog adresimi kullanıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serdarxdxd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlamadınız bende adımı kullanıyorum zaten ama bi font bulamadım sizce fotoğraf için nasıl bi yazı fontu hoş olur

Yontucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dafont.com

Gir buraya font arat. Hatta adını yaz fontları öyle arat bütün fontlar adın yazıcak şekilde karşına çıkar böylece kararını sen verirsin.

McCcDd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mcal.wall.fm
Kağıda bir sürü imza at onu tarat olmadı fotoğrafını çek. Bilgisyardan seç en güzelini, illustratorde çiz veya photoshopta çiz. Fırça olarak kayıt et. Emin ol fontlardan daha orjinal olur.

serdarxdxd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kağıda yazıp tarayıcıda taratsam onu nasıl brus yapabılırım ?

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence bunu bir grafik öğrencisinin bilmesi gerekir. yoksa daha o konuya gelmediniz mi?