Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlarınıza yaptıgınız en komik ve büyük şakalar:D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
:D:D:D ben arkadaslarla yetinmezdim öğretmenler öğrenciler ablalar abiler :D:D:D bizde ayrım yok :D

çanakkaleye geziye gitmişdik kalacagımız yerin tam karsısı sahildi :D bir akşam geldik yemekler yendi sahildeyiz müdür yardımcısı vardı mehmet hocamız onlarda oturuyorlardı kıyıda :D biz kankam(esaat) la hiç muzurluk yapmadan dururmuyuz aldık kutu kolayı geçdik oturduk sahile kol kola sallanıyoruz :D seviyorum ulen filan diyoruz :D sarhoşuz ya:tongueout: herkes sok oldu arada kola içiyoruz ben hafifden bagır biraz diyom:tongueout: sonra bizim sazan arkadaslarımız mehmet hocaya söylüyor :D hoca geliyor :D napıyorsunuz siz burda bakayım nedir içdikleriniz diyo :D ben hemen fırla hemen dururmuyum :D kola içiyoz hocam diyom ver bakim dedi oda içdi harbiden kolaymıs dedi :D :D umdugunuz şey değilmiydi hocam dedim:tongueout:esatınkini aldı buda kola dedi :D ne sandınız ya dedik :D neden bagırıyonuz o zaman dedi aşıgız dedik :D:D:D:D çok kötü bozulmusdu hoca :D:D:D

sizlerde anlatın beraber gülelim :) aklıma geldikçe anlatırım bende olay çokkkk:dance:

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
bu konuda ayyüce ve demon arkadaşlarımızın anlatcakları çok şey olduğuna eminim :D:D özellikle onlardan bekliyoruz :)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Biz bir keresinde sınıftaki arkadaşımıza Mağapixel XD i Megapixel in bir üst versiyonu olduğuna 1 hafta inandırmıştık.O saf saf inanırken bizse her aklımıza geldiğinde kendimizden geçiyoruz..XD

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Birkeresinde okuldayız hiç unutmam :D en son sırada kankamla oturuyorum ön sıralardada ismoş var arkadas oda çok samimi. ben tel getirdim derse girerken titresime aldım ismoşa verdim oda gömleginin cebine koymus :D hırka var belli olmuyor :D sonra hoca geldi derse biz arkada kop kop :D:D:D esat dedim ne var kanka dedi :D ver telefonu senlik var dedim verdi ben kendi telefona çagrı atıyorum arkadasda konuyu okuyordu :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi çıgırdı kalkdı :D yuh ya dedik biz bu ne edepsizlik hocam :D ne bu ya filan ver gazı hoca sinirlendi hemen :D ama çagrı atmaya devam :D arkadas kendinden geçdi artık :D sınıfda anladı biz hep beraber gülmekden yerlere yattık ismoş hala aaaaaaaaaaa diyo :D sonra tenefüs zili çaldı :D ismoş saçlarda elenktriklenme var kız dedim :D diyiş o diyiş dayagı yedim :D:D:D:D:D :dance: hoca ismoşa kıl olmusdu :dance:

pegasuslu_71

🌱Yeni Üye🌱
felakettik halada felaketiz.. Bekar evinde kalmanın keyfini o kadar iyi çıkarıyoruz ki :)) eve misafir geldiyse o gece çok büyük şenlik var demektir...

Anlatsam burdan bizim köye yol olur ama eve gelen misafirin gece arabasını bi arkadas alıp gidiyorken arabanın sahibi olan kişiyi uyandırdık... panik halindeymisiz gibi yaptık çocuk baktı araba gidio :D yalın ayak bağıra bağıra apartmandan dısarı çıktı sonra biz renk verdik ama sonu çok kötü olmustu gönlünü zor aldık bize iyi bi sıyırmıştı hatta :))

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
küçükken çok sessizdim ben :D ama sessizlik felaket getirir cinsinden :DÖğretmen birgün Türkçe dersindeyiz 3. sınıfdı sanırım hatırlamıyorumm tam :D ben hiç derse katılmazdım :D:D:D ilk okulda çok tembeldim:D:D:D:D öğretmene cinslik yapasım geldi :D bana konuyu oku canan dedi bende bilmiyorum dedim:D ama sessizce:D sonra işde okucaksın dedi okumadım aldı beni müdüre götürdü :dance: bide yakamdan tuttu yaaaa :rofl: sonra müdür basladı sen okuyamıyormusun yavrucum filan okuyorum hemde çok iyi biliyorum dedim:D hoca hayır bilmiyor dedi okuyamıyor dedi :rofl: bi kitap verdi ben basladım otomatik tüfek gibi okumaya :D hocaa şaşırdı aaa filan dedi ben pis pis sırıtıyordum:dance: müdür dedi bumu okuyamayan öğrenci iyimisiniz dedi :Dtenefüsde yanıma gelin dedi :D:D:D ben aferini kapdım sınıfa gittim :D:D:D bir daha hiç bir konuyu okutmadı bana :rofl: çok güzeldi ah ah akıllıymısım :dance::dance:

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
----bu konuda ayyüce ve demon arkadaşlarımızın anlatcakları çok şey olduğuna eminim

Ne güzel okul anılarımızı anlatcaktık kii konu kapandı :D

Sende amma yaramaz mışın Canan'cım ya anılarımı depreştirdin:D:D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
----bu konuda ayyüce ve demon arkadaşlarımızın anlatcakları çok şey olduğuna eminim

Ne güzel okul anılarımızı anlatcaktık kii konu kapandı :D

Sende amma yaramaz mışın Canan'cım ya anılarımı depreştirdin:D:D

anlat hilalcim bizde gülelim :D bende soytarılık çoktu :D

hiç unutmam lise3deyiz beden dersi herkes dışarıda voleybol oynuyor ben elemanları kapdım esat benden sin ikbal karsı takımsın :D 1 eleman eksik :D kantinbciyi tutum getirdim :D onuda aldık başladık futbol oynamaya :D ama herkes süper oynuyo bi ben bayan var :D çelme çakıyom tekme atıyom :D:D:D Allahdan bayan :tongueout:sonra beden öğretmeni görmüş filan canan gel dedi bıyrun dedim :D futbolu çok seviyorsun dedi aşıgım hocam dedim :D futbol spikeri olmanı istiyorum dedi :D ben neler istiyomda olmuyo demişdim kovalamısdı beni :worried::worried::worried::dance::dance:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biz bir keresinde sınıftaki arkadaşımıza Mağapixel XD i Megapixel in bir üst versiyonu olduğuna 1 hafta inandırmıştık.O saf saf inanırken bizse her aklımıza geldiğinde kendimizden geçiyoruz..XD

yaa ben buna bittim yaa süper yaa on numarasınız :D

Bende de bir tane var ama yürek dayanmaz okumayaaa :D
Hatta birden fazla varrr hangisinden başlayayyım kiii :D
Ya ben süper telefonda konuşup adam işletirim; hatta inannın kredi kartı numarasına kadar da alırım var böyle bir kaç vukaatım :D
Haa tabii birde dershanedeyken 1 nisan da hoca yı bir şakaladım tam şakaladım yaaa :D
Hangisinden başlayayım :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
yaa ben buna bittim yaa süper yaa on numarasınız :D

Bende de bir tane var ama yürek dayanmaz okumayaaa :D
Hatta birden fazla varrr hangisinden başlayayyım kiii :D
Ya ben süper telefonda konuşup adam işletirim; hatta inannın kredi kartı numarasına kadar da alırım var böyle bir kaç vukaatım :D
Haa tabii birde dershanedeyken 1 nisan da hoca yı bir şakaladım tam şakaladım yaaa :D
Hangisinden başlayayım :D

telefon :D:D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Tamam madem öyle telefon becerilerimden bahsedeyim biraz :D
Lise 1 deyken en yakın arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı..Bir sürü eşyasıda onda kalmıştı.Bizim ki de birde sinirli yaa; dediki aldığı herşeyi geri göndereceğim ama adresini bilmiyorum esra yardım et nasıl alalım :D
Yani tam benlik yani :D
Bende dedim ki kredi kartı kullanıyor mu? :D dedi ki evet kullanıyor :D
Hangi kartı kullanıyor dedi ki bonus kart :D
haaaah dedim tam dişime göreee :D
neyse velhasıl,
yaptık telefonu gizlii çevirdik numarayı :D
Bende taabiii geçtim bilgisayarın başına açtım word de bir belde :D
Neyse açtı telefonu adı cemdi :DTabii bende en düzgün ve iyi ses tonumla hiç istifimi bozmadan :D
Cem dey iyigünler
ben bonus cart müşteri hizmetlerinden belma :D
Size bir hediyemiz var; bonus kartın kuruluş yıldönüme özel; müşterilerimize ufak hediyeler göndereceğiz bu yüzden adres teyidş almam gerekiyor bir sakıncası var mı? dedim :D :D :D
tabiiii hemen düştü salak hediye diyince :D :D
tabii bir yandanda klavyeye basıp ses çıkarıyorum sanki yazıyor gibi
ee efendim müşteri bilgilerini güncelliyorum bir saniye dedim beklettim biraz gerçekçi olsun diye :D
oda tamam önemli değil ama hediye ne çok merak ettim dedii :D
Bende bombayı patlattım tabii :D
Müşterilerimize BONUS PERUĞU veriyoruz dedim :D :D :D :D
tabii yıkıldı gülmekten; ama salak inandı yaaaa :D :D :D
hatta yanında kilere söyledii abii bonus peruğu kazanmışım diyeee :D :D :D
tabii ben hiç istifimi bozmuyorum; efendim dedim gayet ciddiyim
oda dedim tamam hanım efendi çok memnun olurum
Sonrada dedim ki ev yada iş adresinizi alabilir miyim gönderen ödemeli kargo yapıyoruz :D
cem de garibim tıkır tıkır verdi ev adresini :D
bende tabiii word açıkya bir güzel yazdım hemen tıkır tıkır
tabii yanımda arkadaşım yıkıldı gitti içeriye tutamadı gülmekten kendini :D :D
bende istifimi bozmadan adama teşeküür ettim :D
24 saat içinde kargonuz gelmezse lütfen müşteri hizmetlerimizle bağlantıya geçin dedim :D oda tamam hanımefendi çok teşekkür ediyorum dedi :D :D :D

vee telefonu kapatmamlaa katıla katıla gülmemiz bir oldu :D
tabii arkadaşım çok şaşırdı; dedi süpersin yaa nasıl gülmeden becerdin :D
dedim meslek sırrı :D :D
Neyse tabii sonra arkadaşım eşyaları kargoladı :D
İçinede not yazdı; her peruk göndereceğim diyene güvenme salak diye :D :D :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Tamam madem öyle telefon becerilerimden bahsedeyim biraz :D
Lise 1 deyken en yakın arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı..Bir sürü eşyasıda onda kalmıştı.Bizim ki de birde sinirli yaa; dediki aldığı herşeyi geri göndereceğim ama adresini bilmiyorum esra yardım et nasıl alalım :D
Yani tam benlik yani :D
Bende dedim ki kredi kartı kullanıyor mu? :D dedi ki evet kullanıyor :D
Hangi kartı kullanıyor dedi ki bonus kart :D
haaaah dedim tam dişime göreee :D
neyse velhasıl,
yaptık telefonu gizlii çevirdik numarayı :D
Bende taabiii geçtim bilgisayarın başına açtım word de bir belde :D
Neyse açtı telefonu adı cemdi :DTabii bende en düzgün ve iyi ses tonumla hiç istifimi bozmadan :D
Cem dey iyigünler
ben bonus cart müşteri hizmetlerinden belma :D
Size bir hediyemiz var; bonus kartın kuruluş yıldönüme özel; müşterilerimize ufak hediyeler göndereceğiz bu yüzden adres teyidş almam gerekiyor bir sakıncası var mı? dedim :D :D :D
tabiiii hemen düştü salak hediye diyince :D :D
tabii bir yandanda klavyeye basıp ses çıkarıyorum sanki yazıyor gibi
ee efendim müşteri bilgilerini güncelliyorum bir saniye dedim beklettim biraz gerçekçi olsun diye :D
oda tamam önemli değil ama hediye ne çok merak ettim dedii :D
Bende bombayı patlattım tabii :D
Müşterilerimize BONUS PERUĞU veriyoruz dedim :D :D :D :D
tabii yıkıldı gülmekten; ama salak inandı yaaaa :D :D :D
hatta yanında kilere söyledii abii bonus peruğu kazanmışım diyeee :D :D :D
tabii ben hiç istifimi bozmuyorum; efendim dedim gayet ciddiyim
oda dedim tamam hanım efendi çok memnun olurum
Sonrada dedim ki ev yada iş adresinizi alabilir miyim gönderen ödemeli kargo yapıyoruz :D
cem de garibim tıkır tıkır verdi ev adresini :D
bende tabiii word açıkya bir güzel yazdım hemen tıkır tıkır
tabii yanımda arkadaşım yıkıldı gitti içeriye tutamadı gülmekten kendini :D :D
bende istifimi bozmadan adama teşeküür ettim :D
24 saat içinde kargonuz gelmezse lütfen müşteri hizmetlerimizle bağlantıya geçin dedim :D oda tamam hanımefendi çok teşekkür ediyorum dedi :D :D :D

vee telefonu kapatmamlaa katıla katıla gülmemiz bir oldu :D
tabii arkadaşım çok şaşırdı; dedi süpersin yaa nasıl gülmeden becerdin :D
dedim meslek sırrı :D :D
Neyse tabii sonra arkadaşım eşyaları kargoladı :D
İçinede not yazdı; her peruk göndereceğim diyene güvenme salak diye :D :D :D

:D:D:D:D ölcemmmmmmmmmmmmmm :D:D:D gülmekden yıkıldım ya :bigsmile:
süper komedi olmusdur ama :bigsmile: süpersin ya :D:D:D

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ay öldüm gülmekten esra bu neee :D Çatlak ya:D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Daha dün yaptık :)) Memleketimin çok güzel göründüğü bir tepe var gece oraya gittik ısıl ısıl heryer mükemmel manzarası var... fakat oraya giderken baya bir yol yapıyorsunuz ve mezarlıkların içinden geçiyorsunuz :) Ekip tamam plan hazır ve 1 kurban var :D tam mezarlıkların içinden gecerken araç bozuldu diye durduk :d az çok gerisini tahmin edersiniz sanırım :)) arabayla uğrarsırken arkadasın birisi çaktırmadan beyaz çarsafı alıp mezarlığın içine girer 1 kisi hariç herkezin haberi vardır :D ve korku havası salıyoruz ortama ki arkadas iyi korksun :d hepsi çok iyi işledi ve bööööööö diye üzerimize kosarak gelen beyaz bi çarsam belirli ilerde :D bağırarak kaçtık ama o arkadaşımız kaçamadı olduğu yerde dondu kaldı sonar kosmaya basladı ama düştü :D hatta bi kaç dakika kendine gelemedi :D sonrası gönül alma sırasıydı tabiki :)) gönlünü aldık ama ömür boyu unutmucam bunu dedi :D Unutulacak gibi değil :d

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlahi cengo :D Çocuğun ödünü patlatmışınız ya:D

Arkadaşlarıma yaptığım 1 Nisan şakasını anlatayım bende:D

Unıversite yıllarımdan..:D Aklımdaki planı ve uygulamasını anlatayım hemen.İlk önce 19 mayıs üniversitesi ile ilgili mail adresi aldım.Sonra mail yazıp arkadaşlarıma gönderdim:D " Sayın Demet uludağ yaptığınız şu şu (tam ne yazdığımı hatırlayamıyorum) :D nedenlerden dolayı bir ay uzaklaştırma aldınız. Altınada dekanın ismini yazdım:D Bende diğer yandan kendi msnimdeyim:D Tabi hepsi bir anda bana yazmaya başladılar:D Hilal bana böyle bir mail geldi ne yaptım ya ben anneme ne diyeceğim.Bu birinci arkadaşımdan gelen mail.:D Aynı zamanda en yakın arkadaşım hatta kankimede aynı numarayı yaptım.Oda gitmiş annesini aramış ağlaya ağlaya anne ben uzaklaşırma aldım diye , tabii annesinden bir ton azar yemiş:D,diğer arkadaşım ise bilgisayar hocamızı aramış hocam böyle bir durum var diye:D Tabi hoca çakmış davayı size şaka yapmışlardır böyle bir durum olamaz diye:D Ertesi gün okula gittiğimde bu şakayı benim yaptığımı söyledim tabi o an hepsi birden üzerime çullandılar:D Bir hafta konuşmadılar benle:D Birdaha şaka yapmayacağıma söz verdim kendime ama kendime verdiğim sözü tutamadım o ayrı bir konu:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tür şakalar o an için çok korkutucu ama ilerde düşündüğünüz zaman çok güzel dakikalar yaşamanıza neden oluyor :) ekip olarak çok aşırı şakalar yapmayı seviyoruz :D Hatta kendi içimizde kullandığmız bi laf var " lan oğlum sizin yüzünüzden yol kenarından uçurum kenarından yürüyemez oldum" :D:D:D:D

Tadında bırakmak şartıyla şakalar her zaman için güzeldir :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yoğun istek üzerine ikinci bombamıda patlatıyorum arkadaşlar :D
Aslında buna şaka denemez; bu bir soğuk yenen intikam yemeği :D :D :D :D
Biraz uzun olacak ama pişman olmayacaksınız :D :D

Ben lise 2 ye giderken (2002) filandı sanırım :D
Tabii Öss için dershaneye gidiyordum.Dershanenin her gün çıkışındada piyasa yapmak isteyen oğlanlar gelir dikilirlerdi :D
Bende tam bir inek modunda evden okula okuldan dershaneye gider dururdum.
Derken sürekli aynı tipi görmeye başladım dikkatimi çekti.Yanına gelen gidende yoktu.Üstelik gözünü bana dikip dik dik bakıyordu.Sinirimden ölüyordum ama peşime takılır diye de cesaret edipte ne baklıyorsun bee diyemiyordum :D Çocukuluk işte :D Şimdi olsa kafasını gözünü oooo :D :D :D
Neyse velhasıl; bu tipitip meğersem bizim sınıftan bir çoçuğun okuldan arkadaşıymış.Bana geldi dediki; ya Esra bu çocuk senin için geliyor; telini istiyor vereyim mi?
dedim sakın verme bak külahları değişiriz; hiç işim olmaz benim; ben okuyacağım aklımı dağatamam :D Hem zaten tipim değil :D Kenan İmirzalioğlu kılıklı cücük bir oğlandı :D IYYYYY :D :D
Neyse velhasıl bu bir süre daha böyle devam etti, derken bir gün telefonuma mesaj geldi.Esra ben Hasan; senden çok hoşçalınıyorum sürekli gelip seni izliyorum ne olursun bir kahve içelim :D Babababababa :D Ölür msün öldürür müsün? :D
Ya zaten sorunlu bir ailede yaşıyorum babam görür yada öğrenirse beni kıtır kıtır doğrar; kii çocuk hiç umrumda değil :D
Neyse dedim ki beni zor durumda bırakma istemiyorum peşimi bırak :D
Ama anladığı yok tabii; yaklaşık 1-1,5 ay her gün onlarca mesaj onlarca arama yapıyordu.Ve bu mesajların arasında ne evlenme teklifi; ne bilmem ne gırnaa hepsi saçma sapan şeyler yani o yaşta :D
Neyse bir gün nerdeyse babam yakalıyordu attığı mesajları ki hemen siliyordum.Okadar sinirlendim kii; laftanda anlamıyor tabii çıkışada geliyor bu sırada ama ben yüz vermiyorum peşimi bıraksın umutlanmasın diye :D
Neyse o kadar sinirlendim ki artık tak etti; kontörümde yoktu aramaya; en yakın arkadaşım seçil in telinden aradım.Tabii o sinir harbi no yu gizli yapmayı da unutmuşum.Açtım ağzımı yumdum gözümü bir ton saydım; o ise halaa bana evlenme teklifi ediyordu :S :D Ne olur ne olur bir kahve içelim diyip duruyordu.
Neyse tamam ulan dedim; işte şugün şu saatte şurda ol!!!Ki evden çıkabilen bir tip değilim; dershane de etüd var ayağına çıkıcam.O akılsız yüzünden birde yalan söyleyeceğim yani.Ya zaten gözüm de hiç tutmadı çocuğu nedense :D (sonra anlaşıldı nedeni :D )
Neyse sözleştiğimiz saatte buluştuk; ben tabii kaşlar çatık sinir küpü gittim yanina; dedim peşimi bırak istemiyorum.oda diyor yok ben seni seviyorum bilmem neee
dedim kahve istedin geldim; başka bir şey bekleme dedim kalktım yanından ve coçuğa iyice uyuz oldum tabii :D
Neyse eve geldim akşam üzeri bir mesaj geldi.
Esra kusura bakma senle olmayacak :headbang:
Ya nasıl delirdim sinirimden anlatamam amaa yaaa :D
ulan gerizekalı seni kabul etmeyen benim zaten sen kim oluyorsunda senle olmaz diyorsun!!!
Neyse en azından artık kurtuldum diye sinrimi yatıştırdım; hiç bir şey olmamış gibi dershaneye gidip geldim.Zaten oda ortalıklarda 1 ay kadar görünmedi.
Derkeeennn bir gün yine çıkışta karşıda dikiliyordu, hiç istifimi bozmadım arkadaşım seçille beraber çıktık (ki o olanları biliyordu ve oda çok kızgındı)
Derken eve geldik ve seçilin teline bir mesaj geldi Hasandan :S
İşte ben aslında seni seviyorum sana yakınlaşmak için Esra yı kullanmak istedim diye :S :headbang:
HIIIII ölür müsün öldürür müsün sanki ben onu kabul etmişim gibi :headbang:
Tabii bizde dedikki; bu çocuk kaşınıyor :D ee peki bu durumda ne yapmak lazım; kaşımak lazım :D Harika bir plan yaptık :D İşin şaka kızmı burda başlıyor iştee :D
Daha doğrusu intikamm HAHAHAAAA :D
Başladık oynamaya; seçil onu bir güzel idare etti; sanki oda ona karşılık veriyormuş gibi uzun bir süre kandırdı.Hatta biz beraber görünmedik ortalıkta; Esra ile küstük dedi; sinir oluyorum falan filan dedi ve buluşmak için yer ve zaman verdi.
Vee o gece bizde beraber kaldık seçille :D
Gazeteden tek tek harfleri keserek bir a4 kağıdına Hasan la ilgili şimdi burda telaffuz edemeyeceğim bel altı bir tekerlemeyi yazdık :D :D :D :D :D
Neyse ertesi gün bizim ordaki bir alışveriş merkezinde en ortadaki kafede buluştular.Kağıtta yanındaydı tabii zarfa koyduk :D :D Neyse Hasan salağıda geldi :D
Bende koca koca kolanlar vardı onlardan birinin arkasında onları izliyorum ve birazdan olacakları düşündükçe kendimi gülmemek için zor tutuyorum.Neyse bunlar bir yarım saat oturdular; tabii bu salakta bir pozlar bir bakışlar atmalar yıkılırsınız yani :D :D Kıroo can :D :D
Neyse seçil lavaboya gitmek için izin istedi :D Buarada bizde cafenin sahiplerini tanıyoruz ya ondan rica ettik; o sırada da Hande Yener in sana kırmızı çok yakışıyor şarkısı yeni patlamıştı :D Dedikki bak seçil kalkınca bu şarkıyı çalmaya başla; bu çocuk bize yamuk yaptı :D :D dediki tamam siz merak etmeyin :D
Neyse seçil kalktıı; şarkı çalmaya başladı ama çocuk anlamadı tabii :D
Seçil onun göremeyeceği kenara çekti garsonu zarfı verdi dediki git bunu ona ver :D
bende o sırada bana yazdığı son mesajı hazırda bekletiyorum :D :D Gümbürtü kopacak yaa :D
Neyse gardon zarfı verdi giden hanım efendi size bıraktı diye :D
Önce gözleri ışıldadı salak sandık ki iyi bir şey açtı vee renkten renge girerek okudu bende peşine mesajı gönderdim teli zaten masının üstündeydi anında okudu ve masaya yumruğunu indirdi :D
Tabii şarkıda fondan çalıyor.Ben durur muyum çıktım kolonun arkasından bir bağardım (tabii hemen yetişemeyeceği kadar uzaktaydım) :D
dedim ki
HASAN SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR :D :D Tabii şarkıda fondan bağarıyor :D
benim seslenmemlee yerinden fırlaması bir oldu tabiii :D
Ve bu çocuk boksördü :D Bizi bir yakalasa fena benzetecek :D
Seçilde tabii saklandığı yerden çıktı, biz tam hız bir koşmaya başladık alışveriş merkezinde oda peşimizden; ama yetişemedi salak :D
hatta çıkarken avm nin cam kapısının kulpu düştü kırıldı yere :D
Mahallenin sonuna kadar hem gülüyoruz hemde koşuyoruz ara sokaklara girdik bizi yakalayamadı çünkü orası bzim mahalleydi bilmiyordu oaraları :D :D :D
derken sonunda durduk ve yaklaşık yarım saat katıla katıla güldük :D :D
Yani o yzüündeki ifadeyi size anlatamam :D
Tabii ben bağarınca herkes döndü baktı avm deki kızların biri gitti biri geldi ve bağardı öyle bir rezil olduki :D :D :D :D
Bir dahada dershaneye falan gelmedi :D :D :D
YAŞASIN İNTİKAAAMMM :D :D
sen misin iki arkadaşın arasına girmeye çalışan :D :D :D :D :D
YAŞASIN İNTİKAAAMMM :D :D
Eminim ömür boyu unutamaz bunu :D :D

Haa buarada şunuda ekleyeyim; çocuk sonra bize mesaj attı
Bana çok güzel bir ders verdiniz; bir daha kimseye böyle yapmayacağım gelin barış yemeği yiyelim buluşam diye
ikimizin cebine aynı anda gönderdi ama biz zaten yanyana idik
Ama yemedik tabiii
Aklı sıra intikam alacak salak
Cevap bile vermedik valla

Son düzenleme:

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
hahahahahaha :D:D:D:D:D çok iyi yaaa :D kiminle uğraştığını bilmeden sarkıyomuş zavallım :D valla iyi benzetmişsiniz çocuğu :D ne diyim korkulur sizden :D:D
teşekkürler paylaştığınız için :))

@WES

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya esra abla warya bundan iyisi gelmezdi aklıma :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D::D şimdi bende güldüm:D:D