Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AVM içi yer bildirimi için 70*50 afis

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Aynı konuyla ilgili başka bir çalışmam kullanıldığı için deneme olarak kaldı...Üzerine tıklayınca daha ayrıntılı görebilirsiniz.

77154_456402849774_768384774_5655518_7411910_n.jpg

Benzer konular

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir şeyler yapmaya çalışmışsın...
beslemiş büyütüp mükemmel bir yere getirmiş, daha sonra öldürmüşsün. BU afişte kullanılan fikirlerden en az üç tane afiş çıkar bence. sadeleştir anlatmak istediğini anlatmasını baz al.
emeğin için teşekkürler.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bir şeyler yapmaya çalışmışsın...
beslemiş büyütüp mükemmel bir yere getirmiş, daha sonra öldürmüşsün. BU afişte kullanılan fikirlerden en az üç tane afiş çıkar bence. sadeleştir anlatmak istediğini anlatmasını baz al.
emeğin için teşekkürler.

Teşekkür ederim, çook daha farklı bir çalışmayı zaten kullandım... (Çalışmaların üzerinden zaman geçmesini bekledim açıkçası) fazla kaptırdığım konusunda hemfikirim sizinle.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
sayın efoja bugün görsel bir ziyafet sundunuz, teşekkürler

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Afedersiniz ama bu afişin neyle ilgili olduğunu ilk bakışta anlamak çok zor çok karmaşık çok yorucu bir çalışma olmuş ve kimsede bunu gelip eleştirmemiş yahu olmamış yani kullanılan görsellerin kötülüğünden mi bahsediyim renklerin yoruculuğundan mu fontlardan mı bir birinize yapılan hataları söyleyerek yardımcı olun.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Afedersiniz ama bu afişin neyle ilgili olduğunu ilk bakışta anlamak çok zor çok karmaşık çok yorucu bir çalışma olmuş ve kimsede bunu gelip eleştirmemiş yahu olmamış yani kullanılan görsellerin kötülüğünden mi bahsediyim renklerin yoruculuğundan mu fontlardan mı bir birinize yapılan hataları söyleyerek yardımcı olun.

Teşekkür ederim ilginiz için. Ebat konusu gerçekten karmaşıklığı ortadan kaldıran ya da çok fazla gösteren bir etken. Açıkçası bu çalışmalar için eleştirilmiş ya da eleştirilmemiş çok da dert etmiyorum.Çünkü çalışmalarımı iş bittikten sonra kullandıktan ya da çok daha iyisini yaptıktan sonra burada yayınlıyorum. Bu çalışmanın çok daha iyisi zaten kullanıldı. Hatta farkında olduğum şeyleri bizzat dile de getiriyorum. Çünkü ne yaptığının farkında olanlardanım. Kaptırmaktan kastettiğim şeyler dile getirdikleriniz. Bu arada söyleme üslubunuz benim için değil ama başkası için kırıcı olabilir. "Yardımcı olun" diye bitirişiniz olmasa "derdi ne bunun?" derdim...İyi niyetiniz için, teşekkürler.

Son düzenleme:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ellerine sağlık efoja gayet başarılı ama bir sorun var hani bizim pırlantalar?