Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ayak üstü animasyon denemeleri

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sandal animasyon on Vimeo
https://vimeo.com/48098388

uzun zaman aradan sonra bi kaç deneme yapma fırsatı buldum istedigim sonuçlara ulaşamamakla beraber helikopter animasyonun sadece küçük bir kısmını yükleme durumunda kaldım dosya boyutu baya bir büyük inşallah vakit olursa daha düzgün render alarak yayınlayacagım.c4d vray after effect kullanıldı.

reddark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.akifkorkmaz.com
Çalışmaları gerçekten çok beğendim. Vimeoda bulunan diğer çalışmalarınız da gerçekten gayet hoş. Hangi programı kullanıyorsunuz ?

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sandal kürekleri sanki su yüzeyinde değil de bir çarşafın yüzeyinde sürtünerek gidiyormuş gibi olmuş. Bunun dışında çalışmalarınız hoş, başarılarınızın devamını diliyorum.

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet sandal olayında açık konuşmak gerekirse realflow ile baya çarpıştım ve istegim splashı alamadım bende denizin üzerine texture bastım geçtim ama hala inatlaşıyorum bu realflow işini çözecegim.teşekkürler yorumlar için.

photox

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ayaküstü olduğuna eminmisin :)

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlar için teşekkürler öğrenme ve deneme amaçlı yapılan çalışmalar hazırlanış süreleri kısa o yüzden ayaküstü yazdım yanlış anlaşılmasın.kullanılan programlar için vray c4d after effects realflow