Neler yeni

Ayçiçeği yumurta logo çalışması

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar bu konuda daha yeniyim heyacanımı mazur görün hepinize kolay gelsin

Benzer konular

umut_39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eh.. yumurta olarak yaptıgın yapraklar çok büyük. göze batıor bide acayip gözünü alıyor insanın bu logo.. göz yoruyor bide sarı olunca..biraz daha üzerinde çalış istersen.k.gelsin

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
umut_39 anlayılan ben ne yapsam siz beğenmiyeceksiniz onun için siz biraz kendi işlerinizle uğraşsanız diyorum arkadaşım kişinin yaptığı iş aynasıdır her şeyi eleştiren insanlar kendilerindeki eksikliği göremezler

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
202 Adet Psd | Logo Örnekleri
lovies arkadaşımızın açtığı bir konudur. Lütfen bir göz atın. kolay gelsin.

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yönlendirme

arkadaşlar önüne gelen bir şey yapmamı söylüyor yok onu oku yok bu bir yere konu açmış ona bak bu nasıl bir paylaşım yeridirki böyle ben çalışmalarımın ii olduğunu öne sürmüyorum kendimi geliştirmek istiyorum evet onlardanda örnek almak lazım ama kendimi görmek istiyorum basamak basamak giderek bir yerlere gelmek istiyorum hepinize kolay gelsin

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
umut_39 anlayılan ben ne yapsam siz beğenmiyeceksiniz onun için siz biraz kendi işlerinizle uğraşsanız diyorum arkadaşım kişinin yaptığı iş aynasıdır her şeyi eleştiren insanlar kendilerindeki eksikliği göremezler

Bizim kendi işlerimiz ile uğraşmamızı istiyor iseniz size nasıl hangi konud yardımcı olmamızı bekliyorsunuz ?

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar önüne gelen bir şey yapmamı söylüyor yok onu oku yok bu bir yere konu açmış ona bak bu nasıl bir paylaşım yeridirki böyle ben çalışmalarımın ii olduğunu öne sürmüyorum kendimi geliştirmek istiyorum evet onlardanda örnek almak lazım ama kendimi görmek istiyorum basamak basamak giderek bir yerlere gelmek istiyorum hepinize kolay gelsin

işin basamakları zaten bunlar hubeyb_Aydın! siz başarılı işler çıkaramıyorsunuz. Çünkü yenisiniz ve bu konular hakkında bir bilgi birikimine sahip değilsiniz. Yapılan örneklere göz atın dememizin sebebi hatalarınızı, eksiklerinizi görün kendi notunuzu kendinizin verin diyedir. Bu şekilde yapılan çalışmalara bakarak, zamanla düzeleceğinize eminim. Ama bunun yolu bu. Bizim fikirlerimize önem veriyorsanız şikayet etmek yerine uygulayın..

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aldırma Gönül aldırma

ben başka bir arkadaşa bir şey söylüyorum biliyorumki oda benim gibi yeni olumlu eleştirilerde bulunacağına ha bire hata bulmaya çalışıyorbirde bakıyorum bir başka arkadaş onun avukatloğını yapıyor bu nasıl iştir ya özellikle belirtmişim kime söylediğimi diğer arkadaşlar niye üzerlerine alınıyor.çalışma ile ilgili yorum yapan fikir veren yok milletin canı sıkılıyor galiba farklı şeyler arıyorlar neyse en azından bizim gibiler varki canları sıkılmıyor. kimse kimsenin patronu değil ben paylaşırım eleştirilir ama başka bir arkadaş hakkında söylediklerimi kimse üzerine alınmasın şu çalışmaya bi tane doğru dürüst yorum yapan yok bizde günah keçisi oldukya artık ağzımızla logo tutsak yaranamayız galiba neyse arkadaşlar ben çalışma yapmaya devam edecem kusuruma bakmayın artık bide herkes kendini bilir kişi ilan etmesin burda bu işin ustaları belli zaten her yönüyle herkes yerini bilsin bulunduğu seviyenin yorumunu yapsın yukarıdan sallamasın hepinize kolay gelsin.

umut_39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben başka bir arkadaşa bir şey söylüyorum biliyorumki oda benim gibi yeni olumlu eleştirilerde bulunacağına ha bire hata bulmaya çalışıyorbirde bakıyorum bir başka arkadaş onun avukatloğını yapıyor bu nasıl iştir ya özellikle belirtmişim kime söylediğimi diğer arkadaşlar niye üzerlerine alınıyor.çalışma ile ilgili yorum yapan fikir veren yok milletin canı sıkılıyor galiba farklı şeyler arıyorlar neyse en azından bizim gibiler varki canları sıkılmıyor. kimse kimsenin patronu değil ben paylaşırım eleştirilir ama başka bir arkadaş hakkında söylediklerimi kimse üzerine alınmasın şu çalışmaya bi tane doğru dürüst yorum yapan yok bizde günah keçisi oldukya artık ağzımızla logo tutsak yaranamayız galiba neyse arkadaşlar ben çalışma yapmaya devam edecem kusuruma bakmayın artık bide herkes kendini bilir kişi ilan etmesin burda bu işin ustaları belli zaten her yönüyle herkes yerini bilsin bulunduğu seviyenin yorumunu yapsın yukarıdan sallamasın hepinize kolay gelsin.

ben kimseden avukatlık beklemiyorum , görünen köy klavuz istemez , ben kendi tasarılarıma olumlu olumsuz ne yorum yapılırsa teşekkür edip kendi çapımda değerlendiriyorum.. senin yaptıgın ise dogruyu kabullenmeyip işi inat boyutuna sürüklemek .. olmamış bir logoya oo bravo diyememki.. dersem haksızlık olur ... çünkü gelişmek istiyorsan eleştirileri ve yorumları dikkate alıp değerlendirmelisin..basamakları tek tek çık istersen 3 er 5 er deneme düşersin.. ;) k.gelsin

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

öncelikle eleştiriliceksin tabiki sonra eleştirileri algılayacaksın sonra eleştirilen yerleri düzelticeksin ve bakıcaksın görüceksin eğer beğenmezsen yaptığını koyarsıın dersin snin görüntün bu dersin..
madem bilmiyosun önce bilenlerin eleştirilerini dinliceksin sonra basamaklara çıkmayı zıplamayı öğrenceksin

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
ben sadece yorumumu yapmak istiyorum Olmamlış arkadaşım.Sebebi ortada sadece bir kaç edet sarı elipsler var ve düz bir yazı.Bu da başlangıç çalışması olduğu için normaldir.Hepimiz başlarda bu şekilde tasarımlar yapmış olabilir.Örneklere baka baka çalışmalara göz ata ata birşeyler çıkartıp kendimizi geliştirebilmişizdir.İyi Çalışmalar...

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iamine grafiker yazan başlamış üsten üsten yorumlara ben çalışmaların iyi olduğunu idda etmiyotumki siz sadece söylenen sözlere yorum yapmışsınız çalışma ne kadar kötüde olsa çalışmaya yorum yapın bırakın akıl verme işlerini kimsenin eleştiriyi kabül etmediği filan yok ama şu çalışmaya kaç tane yorum yapılmış nerdeyse çalışma hakkında yorum yok kolay gelsin hepinize