Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

baskı desinatörlüğü

dream_058238

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bende yeni üyeyim baskı desinatörlüğüne başladım.ama tabi ufa sorunalrım oluyor orjınal t_shirt lerde tram ları photoshop la almak secerek almak çok zor oluyor bunun kolay yolu ve cmyk baskıdan4 renk oluyor ama renkleri ayrırken nelere dikkat etmeliyiz

TenTaTivE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkleri çalışırken ayrı ayrı kanallarda çalışılmalı yani tek tek renkleri tekrar çalışman gerek...tişörtleri tam olarak bilmiyorum ama uyku seti nevresim takımlarında bu böyle..kolay gelsin

makusla87

🌱Yeni Üye🌱
metraj baskılarda coloristler hangi program kullanılıyor.Ve coloristlik hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız

dream_058238

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bütün baskı desinatörleri lütfen burada toplanalım:rofl:

grafer

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben tektil sektoründe çalışmaktayım ilgili konularda bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olmayı isterim. tşkler

grafiker olarak tabii...

Moderatör tarafında düzenlendi:

"ÖzLeM"

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet benim yardıma ihtiyacım var. emprime t-shirt baskı üzerine baskı işine giricem ama detatlı bilgilere ihtiyacım var. grafik tasarımla ugraşıyorum. fikirleriniz önemli yoksa hiç bulaşmıycam..

grafer

🌱Yeni Üye🌱
özlem hanım size konu ile ilgili msj gönderdim ama sistem posta kutunuzun dolu oldgunu söyledi. ulaşıp ulaşmadıgını bilmiyorum.
bilgilerinize..

sons

🌱Yeni Üye🌱
baskılı t-shirtlerin üzerinden tramları seçmek için önce curves,levels,constrast ayarlarıyla seçmek istediğin renk belirginleştirilir.Sonra rengi seçersin.Renk seçmeinde birçok yolu var hangisine alışırsan öyle devam edersin.Yazı yazmayı da fazla sevmediğimden ....

colorist: baskı-boya için renkleri hazırlayan kişidir.Baskıda genelde belli bir program kullanmazlar.Hazır reçetelerden giderler.