Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Belediye için örnek takvim 2009

koder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Yorumlarınızı görmek isterim

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
oldukça güzel ellerinize sağlık ama bence o
3 küçük resmin soluna bi tane güzel görsel daha ekleyin boş kalmış gibi durmasın ellerinize sağlık... başarılar

hasan70

🌱Yeni Üye🌱
2009 yazısından aşağısı güzel ama yukarıyı biraz daha süslesen daha iyi olurdu kanımca

grafike®esul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2009 yazısı çok sade kalmış bide ortalayıp floral felan koyarak dene istersen emeğine sağlık

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ortadaki 3 görselbirbiri üzerinebindirerek sol tarafa doğru silik olarak ve fotoğraflar birbir üzerine bol faderle binerse biraz daha hoş olabilir diye düşünüyorum kolay gelsin

koder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eyvalla sagolun tesekkurler

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
ellerine sağlık demek isterdim ama ne bileyim göz tamamlamıyor.

sana tavsiyem çalışmalarını boyuta sınırlama 1cm yada 0.5 cm yanlardan boşluk bırak...

birde kullanmış olduğun fotografı öor kısma kadar getir beyaz yer kalmasın.

kullanmış olduğun küçük fotoğraflarıda oeda açık mor olan kıma 2009 un soluna sırayla diz gerekirse o mor kısmı biraz daha büyüte bilirsin aşırıya kaçma... kullanmış olduğun küçük fotoğrafları sırasına göre düz neden dersen bir sonraki sayfadaki gelecek fotografi ilk sıraya yanı sola ilk bölüme koy ondan sonraki sayfadada ondan sonra gelecek olanı koy böylelikle bir birinin devamı olmuş olur.

birde Mordoğan belediyesi ve amblem yada logosunu ortala derim.

ve kullanmış olduğum motif gereksi bence. kaldırmanı tavsiye ederim.

ufak bişey daha belirteyim bunlar önemli çünkü.

kullanmış olduğun renkleri o ayların mevsimine göre renklendir derim. daha etkili olur.

Sıktıysam özür dilerim. başarılar diliyorum.

koder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten öneri ve eleştirilerin için teşekkür ederim paylaştıkça doğru ve güzel yol bulunacak

Ömer GÖKYAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.youtube.com
Galiba fotoğraf çekimleri size ait değil, ama ben olsam işe ilk önce fotoğraf çekimlerinden başlardım. 12 mpx. lik Nikon D80 yada daha üstü ile 135mm lik bir objektiften çok güzel fotoğraflar çıkar. Bu fotoğraflara biraz hdr uyguladınız mı :) Tek bir fotoğraf olsa da olur. Gerisini gözler görmez. Ama bu haliyle, netten bulunmuş fotoğraflar yanyana gelmiş gibiler.