Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Billur Parke logo çalışmam.

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com
Billur Parke' ye yapmış olduğum logodur. Eleştirilerinizi bekliyorum. :smile:

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com
enmantiklisi.png

Resim çıkmamış.

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
ilk yorum benden olsun öncelikle günaydın.
Daha sonra gördüğüm anda ilk gözüme çarpan yazı & resimin aynı renkte olması gözü çok yoruyor. resimin yani asma yaprağının daha silik bir şekilde kullanılması daha hoş olabilir diye düşünüyorum kolay gelsin

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben amblem olarak kullanılan figürü(asma veya çınar yaprağı) isimle pek bağdaştıramadım.
Özel bir sebebi mi var ?
Billur ve parke yazılarının bloklanmasında hata var.
Kolay gelsin.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir üstteki yoruma tamamen katılıyorum.

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com
İsteğe göre yapılmıştır tamamen. Asma yaprağı değil, çınar yaprağıdır. Sanırım Çınar yaprağını burada kullanılma amacı; köklü ve büyük firmasından ibarettir. Eleştiri ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

bycorell

🌱Yeni Üye🌱
bu logo baskıda nasıl durur acaba onuda düşünmek gerek
bu arada benden de bir logo tasarımı istiyorlar
fransada parke yapan bir türk firması bilgi bu ne isim var nede yönlendirme firmanın ismi kullanılmadan yapılacak bir logo nasıl olur acaba

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Hocam İlk başta:

-Kullandığın figür amacı yansıtmıyor, bir şirkete veya geniş çapta hizmet veren bir kuruluş olsa olabilirdi.

-Yaprak figürü ve logotype in "Rengi, Yazı Fontu ve Üzerindeki Efekt" Hoş Durmuyor.

Ama en önemlisi emeğine sağlık.

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Normal bişey olmuş kişiden kişiye çok çok değişebilir :D

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merakımı mazur görün halep ordaysa arşın burda derler olumlu yönde eleştiri yapan bir arkadaş hariç diğer arkadaşlar acaba ayni firmaya ayni isme logo hazirlasa ne hazirlardi acaba diye düşünmeden gecemiyorum :)

Republican

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merakımı mazur görün halep ordaysa arşın burda derler olumlu yönde eleştiri yapan bir arkadaş hariç diğer arkadaşlar acaba ayni firmaya ayni isme logo hazirlasa ne hazirlardi acaba diye düşünmeden gecemiyorum :)

Firma tarafından spesifik olarak (ki bence hiçbir anlam ifade etmiyor) çınar yaprağı istendiği halde yine de daha iyi şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.

Bence özellikle renkler çok sorunlu ama bu tür logolarda biraz müşterinin kendi egoları ve sınırlı algısını tatmin etme yoluna gitmesi nedeniyle; insanlar bazen değil portfolyosuna koymak, bir daha görmek bile istemediği ürünler ortaya koyuyorlar.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben amblem olarak kullanılan figürü(asma veya çınar yaprağı) isimle pek bağdaştıramadım.
Özel bir sebebi mi var ?
Billur ve parke yazılarının bloklanmasında hata var.
Kolay gelsin.

Nihat Bey'e tamamen katılıyorum... Ayrıca, kanvas etkisini de anlamış değilim !!

Y4s

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
erkanmedia.com

Evet, teşekkür ederim :)