Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk yorum benden olsun öncelikle günaydın. Daha sonra gördüğüm anda ilk gözüme çarpan yazı & resimin aynı renkte olması gözü çok yoruyor. resimin yani asma yaprağının daha silik bir şekilde kullanılması daha hoş olabilir diye düşünüyorum kolay gelsin
Ben amblem olarak kullanılan figürü(asma veya çınar yaprağı) isimle pek bağdaştıramadım. Özel bir sebebi mi var ? Billur ve parke yazılarının bloklanmasında hata var. Kolay gelsin.
İsteğe göre yapılmıştır tamamen. Asma yaprağı değil, çınar yaprağıdır. Sanırım Çınar yaprağını burada kullanılma amacı; köklü ve büyük firmasından ibarettir. Eleştiri ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
bu logo baskıda nasıl durur acaba onuda düşünmek gerek bu arada benden de bir logo tasarımı istiyorlar fransada parke yapan bir türk firması bilgi bu ne isim var nede yönlendirme firmanın ismi kullanılmadan yapılacak bir logo nasıl olur acaba
merakımı mazur görün halep ordaysa arşın burda derler olumlu yönde eleştiri yapan bir arkadaş hariç diğer arkadaşlar acaba ayni firmaya ayni isme logo hazirlasa ne hazirlardi acaba diye düşünmeden gecemiyorum
merakımı mazur görün halep ordaysa arşın burda derler olumlu yönde eleştiri yapan bir arkadaş hariç diğer arkadaşlar acaba ayni firmaya ayni isme logo hazirlasa ne hazirlardi acaba diye düşünmeden gecemiyorum
Firma tarafından spesifik olarak (ki bence hiçbir anlam ifade etmiyor) çınar yaprağı istendiği halde yine de daha iyi şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.
Bence özellikle renkler çok sorunlu ama bu tür logolarda biraz müşterinin kendi egoları ve sınırlı algısını tatmin etme yoluna gitmesi nedeniyle; insanlar bazen değil portfolyosuna koymak, bir daha görmek bile istemediği ürünler ortaya koyuyorlar.
Ben amblem olarak kullanılan figürü(asma veya çınar yaprağı) isimle pek bağdaştıramadım. Özel bir sebebi mi var ? Billur ve parke yazılarının bloklanmasında hata var. Kolay gelsin.