arkadaşım
sen bu bina reklamını yapmakmı istiyorsun yoksa yaptırmakmı istiyorsun
önce onu bi açıklasan bizde ona göre yardımcı olmaya çalışsak
efendim yapmak istiyorum.
vinil germe ne oluyor ?
anladığım kadarıyla sen bu işe yeni başlıyorsun
ama tabela- reklam üzerine hiç bir bilgin, tecrüben yoksa böyle işlere kalkışma
önce bi tabelacıya git konuş ve onunla paslaşarak bu işlere başla her iki taraf içinde kazançlı bir paslaşma olacaktır bu ki
bu sayede sende bu işleri yapıp yapamayacağını görmüş olursun
ne demek istediğimi anladığını umuyorum
kardeş ben bu işi yapmıyıcam ancak; bu duvar nasıl boyanıyor, zormudur,yöntemleri nelerdir, revaşta olan bi reklam türümü bunları bilmem gerekiyor ve sizlerden bu konuda yardımllarınızı rica ediyorum.
Tekrar sorayım;Vinil germe nedir ?
Gidip uçak kullanma ama merakın varsa pilotlukla , havacılıkla ilgilenen bir forum bulup, arkadaşlar çok merak ediyorum bir uçağın kanatları ne kadar uzundur? veya önünüzdeki bütün göstergeleri kullanıyor musunuz yoksa işinize yarayan birkaç tanesi mi? gibi sorular sorabilir ve insan gibi cevaplar alabilirsin.
Soru:Ya kocaman binaya nasıl boyuyosunuz reklamcı arkadaşlar o resimleri?
Cevap: Boyamıyoruz arkadaşım, brandaya basıp oraya geriyoruz.
Bu kadar basit..Uçak kullanmaya benzemiyor yani!..
By_orient yukarıda vermiş olduğunuz örnekte konuyu açan arkadaş ile uzaktan yada yakından bir alakası yoktur. Konuyu başka yönlere çaptırmayın konunun ilk mesajından sonuna kadar okursanız arkadaşımız bir havacılık forumuna girerek sizin söylediğiniz gibi bir soru sormayıp bu işin ticaretini yapmak istediğini belirtmiş. Üyelerimizde bu işlerin kolay olmadığını güzel bir dilde açıklamış. Gidin havacılık ile alakalı bir siteye aynı tepkiyi onlarda vereceklerdir. Burası grafikerler.net lütfen başkalarının yorumlarına yorum eklemeden konu ile alakalı yorumunuz var ise yazın. Aksi halde tepki alırsınız...