Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bina duvarına reklam vermek ?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım
sen bu bina reklamını yapmakmı istiyorsun yoksa yaptırmakmı istiyorsun
önce onu bi açıklasan bizde ona göre yardımcı olmaya çalışsak

efendim yapmak istiyorum.

vinil germe ne oluyor ?

anladığım kadarıyla sen bu işe yeni başlıyorsun

ama tabela- reklam üzerine hiç bir bilgin, tecrüben yoksa böyle işlere kalkışma
önce bi tabelacıya git konuş ve onunla paslaşarak bu işlere başla her iki taraf içinde kazançlı bir paslaşma olacaktır bu ki
bu sayede sende bu işleri yapıp yapamayacağını görmüş olursun

ne demek istediğimi anladığını umuyorum

kardeş ben bu işi yapmıyıcam ancak; bu duvar nasıl boyanıyor, zormudur,yöntemleri nelerdir, revaşta olan bi reklam türümü bunları bilmem gerekiyor ve sizlerden bu konuda yardımllarınızı rica ediyorum.
Tekrar sorayım;Vinil germe nedir ?

Gidip uçak kullanma ama merakın varsa pilotlukla , havacılıkla ilgilenen bir forum bulup, arkadaşlar çok merak ediyorum bir uçağın kanatları ne kadar uzundur? veya önünüzdeki bütün göstergeleri kullanıyor musunuz yoksa işinize yarayan birkaç tanesi mi? gibi sorular sorabilir ve insan gibi cevaplar alabilirsin.
Soru:Ya kocaman binaya nasıl boyuyosunuz reklamcı arkadaşlar o resimleri?
Cevap: Boyamıyoruz arkadaşım, brandaya basıp oraya geriyoruz.

Bu kadar basit..Uçak kullanmaya benzemiyor yani!..

By_orient yukarıda vermiş olduğunuz örnekte konuyu açan arkadaş ile uzaktan yada yakından bir alakası yoktur. Konuyu başka yönlere çaptırmayın konunun ilk mesajından sonuna kadar okursanız arkadaşımız bir havacılık forumuna girerek sizin söylediğiniz gibi bir soru sormayıp bu işin ticaretini yapmak istediğini belirtmiş. Üyelerimizde bu işlerin kolay olmadığını güzel bir dilde açıklamış. Gidin havacılık ile alakalı bir siteye aynı tepkiyi onlarda vereceklerdir. Burası grafikerler.net lütfen başkalarının yorumlarına yorum eklemeden konu ile alakalı yorumunuz var ise yazın. Aksi halde tepki alırsınız...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gidip uçak kullanma ama merakın varsa pilotlukla , havacılıkla ilgilenen bir forum bulup, arkadaşlar çok merak ediyorum bir uçağın kanatları ne kadar uzundur? veya önünüzdeki bütün göstergeleri kullanıyor musunuz yoksa işinize yarayan birkaç tanesi mi? gibi sorular sorabilir ve insan gibi cevaplar alabilirsin.
Soru:Ya kocaman binaya nasıl boyuyosunuz reklamcı arkadaşlar o resimleri?
Cevap: Boyamıyoruz arkadaşım, brandaya basıp oraya geriyoruz.

Bu kadar basit..Uçak kullanmaya benzemiyor yani!..

İnsanlıktan nasıl nasibini alıcağını öğrenmiş olmalısın ki bana öğüt verebiliyorsun..Tartışma yaratmak için yazmadım ama sende biraz uçak kullanma yerine avukatlık hisleri olduğunu görebiliyorum..Aferim devam et..

* Uçak kanatları farklıdır Malum havada uçan herşeyin aynı ebatta olmadığı gibi..

* Hiçbir bilgisi olmayan birine kalkıp vinil diyorsun gerdirme diyorsun..Anlar umarım..

* Konuyla alakasız insanların, belgesel kanalında Nasıl yapılır? dan etkilenip bu işe kalkıştını, ve bu işe gönül verip ekmeğini ordan kazanan Gerek duvar boyama ustalarını veya gerekse siz digitalcilerin işlerine balta vuracağını..

* Ve arkadaşa bu kadar da açıklama yaptıktan sonra ne yaptığını, hangi yolda ilerliyeceğini veya başa dönersek onu bu işe iten şeyin ne olduğunu ve şuan hangi işle ilgilendiğini sorarsanız sanırım Sizinde belirtiğiniz gibi insan gibi cevap yazma ve sorma hakkınız olur..

Sanat sadece Grafikerlik değildir..Duvara birebir resim çizen insanlar halen mevcut ve bunlar dizinde yazdığınız gibi 72 dpi de çözünürlük yapmıyorlar..
Emek verilen işin güzelliğini ortaya çıkartan o işe Balıklama atlamak değil o işe saygı göstermektir..

Sizin haddinize düşen de yazdığınız yazılarda her ne kadar da taraf olsanız saygıyı kaybetmeden üslubunuzu korunumanızdır..

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
creedwar'a katiliyorum. Neden herkes kucuk daglari ben yarattim havalarinda garibime gitti dogrusu. Burasi grafik tasarim bolumunun tabela, billboard bolumu, adam da sorusuna cevap bulmak icin dogru yer olduguna kanaat edip sormus.

Vinil denen bir malzemenin uzerine dijital baski makineleriyle resmi basilir. reklamin yapilacagi boyutta aluminyum profilden dev bir cerceve hazirlanarak duvara sabitlenir. Bastigimiz resimde bu cercevenin icine muhtelif yontemlerle yerlestirilir.

Su kadarcik seyi anlatmak neden zor geliyor ki? Bunu anlattiginiz zaman adam sizin dukkanin karsisina bir tabelaci acip en buyuk rakibiniz olacak mi zannediyorsunuz?

Ve Gökhan TEKİN: forumda yonetici olmaniz ust perdeden benim dedigim dogru sizin ki yanlis kabilinden konusma hakkini size vermez. Sizin sozunuzden yola cikarak photoshop la ilgili derdi olanlari grafik-tasarim kurslarina, gorsel arayanlari stock photo sitelerine, muhabbet etmek isteyenleri de cafelere yonlendirmek icap eder. Konumunuz itibariyle sorunun degil cozumun bir parcasi olmaniz daha akla yatkin olacaktir.

Saygilar

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
tamamdır arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok
arkadaşın birisi bir konu açmış öyle veya böyle cevabını aldığına inanıyorum

biz sadece bu işte her hangi bir bilgi yada tecrübe olmadan öyle büyük işlere girilmeyeceğini anlatmaya çalıştık o kadar...

ayrıca "Gökhan TEKİN"e de teşekkür ediyorum alıntılar isabetli olmuş
cevap olarak yazdıklarımız da kötü bir niyet yada bir böbürlenme olduğunu sanmıyorum

hepinize iyi çalışmalar diliyorum

saygılar...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
creedwar'a katiliyorum. Neden herkes kucuk daglari ben yarattim havalarinda garibime gitti dogrusu. Burasi grafik tasarim bolumunun tabela, billboard bolumu, adam da sorusuna cevap bulmak icin dogru yer olduguna kanaat edip sormus.

Vinil denen bir malzemenin uzerine dijital baski makineleriyle resmi basilir. reklamin yapilacagi boyutta aluminyum profilden dev bir cerceve hazirlanarak duvara sabitlenir. Bastigimiz resimde bu cercevenin icine muhtelif yontemlerle yerlestirilir.

Su kadarcik seyi anlatmak neden zor geliyor ki? Bunu anlattiginiz zaman adam sizin dukkanin karsisina bir tabelaci acip en buyuk rakibiniz olacak mi zannediyorsunuz?

Ve Gökhan TEKİN: forumda yonetici olmaniz ust perdeden benim dedigim dogru sizin ki yanlis kabilinden konusma hakkini size vermez. Sizin sozunuzden yola cikarak photoshop la ilgili derdi olanlari grafik-tasarim kurslarina, gorsel arayanlari stock photo sitelerine, muhabbet etmek isteyenleri de cafelere yonlendirmek icap eder. Konumunuz itibariyle sorunun degil cozumun bir parcasi olmaniz daha akla yatkin olacaktir.

Saygilar

Şu anda bir kural ihlali yapıyorsunuz. İkinci ihlalinizde uyarı yapılmayacaktır.

turgayturgay

🌱Yeni Üye🌱
Mecidiyeköydeki apartmanıma reklam almak ıstıyorum

Arkadaslar ben mecıdıyekoydekı bınamıza reklam almak ıstıyorum reklam vermek ısteyen arkadasların ılgısını cekerse tlfnla gorusebılırız 0536 277 70 01 turgay bey