Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir kart vizit calışması daha

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar calışmaya devam ediyorum buda yeni çalışmalrımdan yorumlara haz
kartvizit.jpg
ırım:sweating:

hhtekin81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
daha aşman gereken çok yol var.
tasarım aşamasına geçmeden önce
iyice bir araştırma yapmanı tavsiye ederim öncelikle
o zaman işlerini daha iyi sunarsın bizde yorumlarız.
iyi çalışmalar dilerim.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
kartvizitin boyutlarında sorun var neredeyse kare olmuş, ayrıca üst taraftaki tek renk sadeceliğini alt taraftaki çok renklilik bozmuş elinizdeki desenleri daha düzenli kullanarak daha güzel kartvizitler yapabileceğinizi düşünüyorum, kısacası bu kartviziti beğenmedim ama bizlerle paylaştığınız için teşekkürler elinize sağlık

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlar için tesekkür ederim evet aşmam gereken cok yol var biliyorum zaten daha cok yeniyim cok calışıyorum şimdilik elimden gelen bunlar biliyorm cok iyi çalışmalar yayınlanıyor onlarla kıyaslayamam bile ama ileride daha iyisi olacak!!!!!

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
evet bencede sorun var boyutlarda ve bana düğün salonunu anımsattı nedense :angel:
Kartvizit tasarımı hakkında araştırma yapmalısınız...
Başarılar...

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığın kurallara aykırı bi dahakine daha dikkatli olursun :)

Çalışmalarına başlamadan çalıştığın konu hakkında bilgileri edin öncelikle. Boyutları olsun veya desenler olsun. Bunun için verceğim link sana yardımcı olacaktır.

https://www.grafikerler.net/kartvizit-ve-adres-kartlari-t35013.html

Bence her zaman ''sade ve şık'' , amacına uygun çalışmalar yapmayı dene.

Şuanki gördüğüm kartvizitte çok karmaşıklık var :)
KArtvizite daha adres , şahıs bilgileri gelicek onlarıda ekledik mi tamamdır , çık işin işinden çıkabilirsen :)

Ama azmin sonu zaferdir böyle böyle öğreneceksin. Ve ortaya çok daha iyiyleri çıkacak. :)

Kolay gelsin..

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlar için tesekkür ederim evet aşmam gereken cok yol var biliyorum zaten daha cok yeniyim cok calışıyorum şimdilik elimden gelen bunlar biliyorm cok iyi çalışmalar yayınlanıyor onlarla kıyaslayamam bile ama ileride daha iyisi olacak!!!!!

bence kendini küçük görme yinede kartın ebatlarında belki sorun olabilir ama ben çalışmayı çok ama çok beğendim. Ben tecrübesiz miyim? ASLA formda açtığım konular ve photoshop da ettiğim yardımlara bakarsan tecrübesiz olmadığımı anlarsın çalışman çok hoş.HEM TASARIM ÖZNEL BİR KAVRAMDIR KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR EMEĞİNE SAĞLIK...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Hiç bir zaman çalışmalara kötü denerek kestirip atılmasından yana değilim zaten ama dediğim gibi çalışmaya başlamadn önce iyi bir araştırma yapmalısın.. Yardım isterim dersen onada varım :)

amacım kesinlikle seni incitmek değil neva bizde en başlarda çok kötü çalışmalar yaptık halada prf. sayılmam bence ama araştırma yapılması gerektigini kabul edelim ilk önce :)
şimdi narabi'ye sormak istiyorum ,tecrübeli birisi olarak bu kartvizit senin için hazırlanmış olsa kabul edermiydin?

Başarılar :)

:angel:

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim hepsini dikkate alıcam narabi arkadaşım beyendiğin içinde teşekkür ederim kendimi küçük görmüyorum tabiki ama nerde olduğumuda bilen biriyim cok çalışmam gerektiğinide...tartışmanında anlamı yok bence grafisop arkadaşım herkesin görsel anlayışı farklı buda tartışılmaz diye düşünüyorum ama önerileriniz benim için cok önemli cok teşekkür ederim tekrar tekrar...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
hayatım ben burada görsel anlayıştan bahsetmiyorum bu konu görselliğin dışında ,kurumsal çalışmalardaki kurallara aykırı bi hale gelmiş ben bunu düzeltmeye çalıştım sadece ayrıca kimsenin tartıstıgıda yok merak ettim ve sordum yardımcı olmak isteyenlere bu şekilde davranmamalısın...

Başarılar...

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
size nasıl geldi bu yazdklarım bilmiyorum ama lütfen beni yanlış anlamayın dediğiniz gibi bir niyetim yok çalışmama zaman ayırıpta yorum yaptınız anladığınız gibi bir karşılığı nasıl veririm ilginize tekrar tesekkür ederim şimdiden önerilerinizi uygulamaya başladım bile

kayhan.1154

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. g ve a harfinin içindeki kalpleri sil. 2. grafi ajans ismini renklendir. 3. kart boyunu uzat.
4. alt kısımdaki renkler çok boğmuş açık renk ve daha seyrek desenler koy. 5. tasarımda akla gelen kısmının puntolarını büyülk ve renklendir. kolay gelsin