Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Tasarım Sitesi İçin Hazırladığım Logolar

emin27

🌱Yeni Üye🌱
Kafamda birşey oluşturamadım, şimdi oturdum bunları yaptım ama bilmiyorum, yorumlarınıza göre karar vereceğim, tekrar farklı bir logo da tasarlayabilirim...

1
logorl8.png

2
logo1vg2.jpg

3
logo111my5.jpg

4
logo11jf5.jpg

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk logo üzerinde biraz daha çalışırsanız yayınladıklarınızın içinde en olumlu o gözüküyor...

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sevgili kardesim, emin27
aceleci olma derim, aceleci olursan yumurta doğru olmaz.
bir tavuk günde 1 yumurta yapar 2-3-4-5 yumurta dersen kabuğu ince olur içindekini koruyamaz.
Biraz düşünelim
Konu:Tasarım dersleri
İçerik: bir bilenden bilmeyene bilgi aktarımı
Alan: sanat,Estetik
Bu durumda ister logotyp olsun isterse amblem bilgi ve birikim ve aktarılması ve bunun sanat ve estetik boyutla yapılması sözkonusu
bu bütünün içinde düşünerek yaparsan doğru bir ürün ortaya çıkacak
bence bu mihval üzere çalışmaya devam etmende yarar var
sevgi ve saygılar

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Tabuya katılıyorum ... acele edilmiş gibi ... biraz daha düşün daha guzel şeyler çıkıcaktır... Bana kalırsa hiçbirini seçmem :/

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aralarından 1. si idare eder yinede biraz çalış üzerinde ama başka logo da düşünebilirsin. 1. logoyu o kadar detaylı yapma bence fazla renk kullanma daha iyi olur. bide o üstündeki saydam lığı kaldırırsan daha iyi gözükür bence: ) Elinize Sağlık.

tozko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. sı gercektende hos olmus....

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
kardeş bu logoları iyi güzel yapmışında biz bu ebatta bakınca rahatlıkla okuyoruz ama küçültüldüğünde 1. nin desenleri anlaşılmaz onu sadeleştir derim. 1. ve 3. ise zati okunmaz çünkü logonun yekününe oranla yazılar çok küçük kullanılmış.
ayrıca tasarım deyince aklına sadece estetik gelmesin estetiğin yanı sıra kullanışlılık çok daha önemli.

gulsuna

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3 çok beğendim daha şık bir havası var

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
içlerinde en iyisi 1. olan gibi duruyor.ama içindeki desenler çok göz yoruyor.üzerinde çalış ve daha sade birşeyler yapöaya çelış bence...

son eklediğin çok şık olmuş.bunun üzerinde dur derim.emeğine sağlık.

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paşam birincisi tasarım sitesi kendi tasarımını başkasınamı yaptırıyo onu anlamadım ikincisi ben o logoları değil tasarım firmasına inşaat firmasına dahi komam o ne öle az estetik bak ve tasarımı ve eğiticiliği vurgula öle t ile d yi birleştirmekle olmuyo bu işler hem renk hemide mantıksal yönden logoyu gören tasarımla alakalı birşey olduğunu anlasın okmu janım...

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. logonun deseni güzel olmuş ama 2.3.4. logodaki yazı karekterleri daha anlaşılır olabilirdi ve acele etmişsin çalışmaya devam:)

agca06

🌱Yeni Üye🌱
kardeş bence logoları tek renk yada 2 renk kullan kurumsalda problem yaşarlar baskıya girdimi iş sıkıntı olur ayrıca eline sağlık

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
paşam birincisi tasarım sitesi kendi tasarımını başkasınamı yaptırıyo onu anlamadım ikincisi ben o logoları değil tasarım firmasına inşaat firmasına dahi komam o ne öle az estetik bak ve tasarımı ve eğiticiliği vurgula öle t ile d yi birleştirmekle olmuyo bu işler hem renk hemide mantıksal yönden logoyu gören tasarımla alakalı birşey olduğunu anlasın okmu janım...

tarzınızı düzeltirseniz sevinirim
kullandığınız üslup sitemizde görmek istemediğimiz şekilde