Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bitmeyen tek sevgi türü ANNE

Gsorh

🌱Yeni Üye🌱
motherjpeg.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

tube_erd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Genel bakış güzel fakat; Gölgelendirme olmamış aşırı kaçmış, Pembe zeminleme uymamış, Başlık bölümündeki arka ışıklandırma pembe olmamış ve son olarak yanda yazan anne metninin rengi ve fontu uymamış. Umarım üzmemişimdir :)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Okuyorum demişsin ama ya sen yeterince okumamışsın yada ben okumayı bilmiyorum ki, konu başlığını anlayabilmek için 2-3 kez okumak zorunda kaldım. Bu yeni gençlikte yaygın, harfleri yutmak, eksiltmek, yeni bir tarz yaratmak. Ama hiç sevimli değil.

Çalışmalar burdan başlamalısın, Türkçe Dersi'nden...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Okuyorum demişsin ama ya sen yeterince okumamışsın yada ben okumayı bilmiyorum ki, konu başlığını anlayabilmek için 2-3 kez okumak zorunda kaldım. Bu yeni gençlikte yaygın, harfleri yutmak, eksiltmek, yeni bir tarz yaratmak. Ama hiç sevimli değil.

Çalışmalar burdan başlamalısın, Türkçe Dersi'nden...

Katılıyorum sonuna kadar... Başarı için öncelikle işinize saygı duymalısınız; gerçi duyuyorsunuzdur ama bunu hissetirmelisiniz. Çalışmanızda slogan ne anlatmak istiyor, net değil? Anne çok daha hoş bir yazı karakteri ile olabilirdi. Kadını ne için parçaladınız? Efektler çok abartılı olmuş, ifade eksikliği var çalışmanızda ve başlığınızda başarılar...İleride daha güzelleri mutlaka olur eminim.

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
istedigniz kadar okuyun, bu iş size göre değil. :)

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
şevk kırmanın bir anlamı olduğunu burda düşünmüyorum. Arkadaşın dediği ''okuyom ben yavv'' yazısıda son günlerde sürekli izlenen Videonun bir kısmı ordan kalmış olabilir. İlk afiş olmasına rağmen bence güzel olmuş ellerine sağlık sadece arkadaşında dediği gibi yazılar üzerinde düzenlemeler ve arkaplan rengi değiştirirsen daha güzel olabilir. Başarılar diliyorum ve sakın bırakma :D

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışma olduğu için yapacağınız ilk şey, çalışmanızın olmamış yerlerine öneriler getiren arkadaşların dediklerini tek tek uygulamak. Bu da çalışmanızı baştan sona değiştirecektir. Ama bu esnada bir çok şeyi de öğrenmiş olacaksınız.

Sitede afiş ile ilgili bir çok yazı ve afiş örnekleri var. Bunları inceleyebilirsiniz ve son olarak, dil konusunda arkadaşlara katılıyorum. Dile saygı, işe saygıyı da beraberinde getirir.

İyi çalışmalar.

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Böyle bir afiş için "sevgi türü" şeklinde bir ifade çok absürd..üstelik anne sevgisini tanımlarken buna tür demek zaten yanlış.."Bitmeyen tek sevgi,anne sevgisidir" denir,illa ki bu mantıkta bir cümle oluşturulacaksa.. Afiş geneli de yeterince amacına ulaşamıyor..

adotek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siyah beyaz fotoğraf karamsarlık katmış bence... çocuğu ile birlikte mutlu bir anne daha etkili olurdu

Gsorh

🌱Yeni Üye🌱
yazıda ne problem var yaa abartmıssınız . ama genede yorum için saolun arkadaşım sende saçmalamıssıın bi grafikersin ama gündemi takip etmiyosun galibaa benim konu başlığım bir videodan alıntı ;) bence biraz sosyalleş.Ayrıcada 21. yüzyılda yaşıyoruz bir insanın lafıylada okulu bırakcak değilim ;)

Gsorh

🌱Yeni Üye🌱
bence sana göre de değil çünkü boş konuşuyosun bana burda çalış diyeceğinee burnun kafdağının eteklerinde maşallah bence sende işi birakta biraz nezaket kitabı oku ;) ihtiyacın var.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
YOrumlarına cevap yazdığın insanlar yıllardır bu mesleğin içinde olan insanlar canım...
YOrumlarına biraz dikkat etmelisin, emin ol senin göremediğin şeyleri onlar görüyordur...

Çalışmaya gelince 'özlem'inde dediği gibi sevginin bilmediğimiz türleri mi var acaba ?
Yazımlarında çok gereksiz sözlere yer verilmiş ayrıca Sağdaki anne yazısını okumak için kafamı sağa sola çevirmem çok sıkıcı... Öyle bir font kullanmışsınki hem okunmuyor hemde yatay...

Gölgeler gereksiz derecede işin dışına kaymış...
Yani çok çalışmalısın, çoook...

Ayrıca madem bu foruma üyesin, kurallarınada uymalısın...
Flood yapmayınız...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Katılıyorum sonuna kadar... Başarı için öncelikle işinize saygı duymalısınız; gerçi duyuyorsunuzdur ama bunu hissetirmelisiniz. Çalışmanızda slogan ne anlatmak istiyor, net değil? Anne çok daha hoş bir yazı karakteri ile olabilirdi. Kadını ne için parçaladınız? Efektler çok abartılı olmuş, ifade eksikliği var çalışmanızda ve başlığınızda başarılar...İleride daha güzelleri mutlaka olur eminim.

Son 7 kelimemi geri alıyorum, çok ümitli değilim artık :) Bir de saygı da yokmuş... Yanılmışım.

Gsorh

🌱Yeni Üye🌱
Bişey bilipte yorum yapsaydınız k.ederdim ama siz konu bşlığından girmişssiniz olaya ki o başlığın manasını bilmiyosunuz .saygılı ve mantıklı yorumlara zaten teşekkür ettim .YORUMLARA katılmadan önce dikkat edin o zaman araştırın .Saygı elbette var ama burda sadece açıklama yaptım .Saygısızlıkla hakkını savunmak arasıında fark olduğunu düşünüyorum hepiniz benden iyi biliyosunuz bu işi bu bi gerçek ama yorum yaparken şevk kırıyonuz haberiniz olsun düzelltirelim derken batırıyorsunuz . :)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili Gsorh; sizin yerinizde olsam kırıcı olduğunu düşündüğüm yorumları görmezden gelir, çalışmam için yapılmış "şu olmamış, şu olsa daha iyi olurdu" şeklindeki yorumları alır, onlara göre çalışmamı düzenler ve buraya tekrar koyardım. Asabi tavırlarınız çalışmanıza gölge düşürüyor. Ayrıca bir kaç kişinin olumsuz eleştirisi ile şevkiniz kırılacaksa bu işi yaparken bir kere daha düşünün derim.

İyi çalışmalar.

Gsorh

🌱Yeni Üye🌱
neden görmezden geleyim yaa kırıcı olunca yorum olmuyormu hem ben kırılmadım yanlış yorum yapıyolar ondan cevap yazdım .ayrıca olumsuz eleştiri değil ki bunlar ben oraya bir yazı yazdım afişten çok oraya takıldılar .yazıya yapılan yorumları kabul bile etmiyorum bu afişleride dedikleri şekilde düzelttim zaten daha güzel oldu saolun .

Graphid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Keşke kadını parçalara ayırmasaydın. Diğer arkadaşları dediğine katılıyorum. Gölgelendirme hafif olsaymış daha iyi olabilirmiş. Renk tonlarını pembe yerine daha canlı bir renk seçseydin afişi daha iyi doldurabilirdin. Ama yine de hoş bir çalışma. Daha iyilerini bekliyoruz. :)