Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

böyle bir wordpress sitesi yaptırmak istiyorum - Türkiye Geneli

time0n

🌱Yeni Üye🌱
böyle bir wordpress sitesi yaptırmak istiyorum

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: pcnet,donanım haber,SDN ve grafikerler.net gibi kapsamlı bir içeriğe sahip wordpress tabanlı bir site yaptırmak istiyorum.istediğim tasarım aşağıda verdiğim bu 3 linkin tasarım karışımı(dizayn/dış görünüm) gibi olmalı.free sürüm bir wordpress temasını editleyerek de oluşturabilirsiniz.iletişim adresimden birebir konuşup,daha detaylı bilgilendirme yapmak isterim...

E-posta: bjk_scorpionking_1903@hotmail.com

Benzer konular

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

time0n

🌱Yeni Üye🌱
ilanımda 3 link atmıştım,nedense kaldırılmış.neyse,temalar hakkında iş için e-mail atabilir ya da msn adresimi ekleyebilirsiniz.iyi çalışmalar...

time0n

🌱Yeni Üye🌱
bu linklerin 1. si tipinde ancak dış görünüm olarak 2. sine benzetilmesini istiyorum.umarım tekrar linkler kaldırılmaz.aralara nokta(.) koymayı unutmayın :)

1-https://demo trendwp com/trendwebportal/

2-https://www yootheme com/demo/

no_cruel

🌱Yeni Üye🌱
www (nokta) ertugrulyalaniz (nokta) com adresinden iletişim bilgilerime ulaşabilirsiniz.

time0n

🌱Yeni Üye🌱
konu günceldir arkadaşlar,henüz kimseyle antlaşma sağlanmadı,talepleri bekliyorum.msn adresi eklemeniz rica olunur...

time0n

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu işi yapmak isteyen varsa msn adresim yazıyor,eklesin konuşalım.e-maille olacak iş değil bu.bir de gelen sanki Sabancı'nın şirketine website yapıyormuş gibi acayip paralar talep ediyor,uçmak isteyen uçağa binsin benim bütçem belli.kimisi de çıkıp diyor ki bu iş en az 4 ay sürer,4 ayda ben kod öğrenir kendim yapmaya çalışırım zaten orta derecede adobe cs6 bilgim de var.en azından kendim yaptım derim.sizin anlayacağınız hikaye okumayan adam gibi ben bu işi yaparım diyen buyursun...bana canavar gibi bir website lazım.kimse de e-mail atın,sitemize gelin diye mesaj yada mail atıp zamanımı harcamasın,biri antlaşmıştır diye düşünmeyin ekleyen herkesle görüşücem kararımı ay sonunda vericem.herkese iyi çalışmalar...

Son düzenleme:

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
0'dan tema kodlayacak vatandas buna db hazirlayacak sonra css'ye gomup entegre edecek stabil calistiracak istedigi tahmini 1500 Tl civari cok gelecek iyiymis valla... 4 ayda sen o kadar kod ogren ben meslegi birakirim :D

time0n

🌱Yeni Üye🌱
ben sıfırdan istemiyorum ki msn ekleyenlere sölüyorum.ücretsiz sürüm bir wordpress teması bulup istediğim şekle getirmeleri yeterli,siz mesleğinize devam edin hocam,html lede site yapılıyor.o kadarını da öğreniriz,biraz alt yapı var.bu işi gerçekten yapan adama çocuk oyuncağı.netteki videolarda genç arkadaşların php ile site yapımları var adam takır takır yazıyor kodları 2,5 saatte site çıkarıyor.ben biraz daha özenli bişey olsun istedim.ortalama yaşta birinin bu işi alacağını düşünürsek varsın 10 gün sürsün.hep hikaye işte.ben 1500 lira kazanmak için 40 gün gece 12 gündüz 12 fırınlarda çalışıyorum.herşeyi bu kadar hafife almayın...

Son düzenleme:

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sen editlemekle sifirdan kodlamak arasindaki farki bilmiyosun eyvallah. Yutubda iki saatte site kodluyolar dedigin adamlar bu isi yalamis yutmus adamlar zaten. Hani editlemekle falan ugrasmazlar. Istedikleri fiyati da duysan inan burada sana fiyat verenlere Allah razi olsun dersin.
Adam once temayi bulacak editleyecek sekilde kdolari cikaracak, sonra bunun ust yapisini olusturacak. Ust yapiyi hazir olan alt yapiya entegre edecek sonra stabil calismayan kodlari degistirecek. Arada kod cakismasi olacak onlarca saate belki gunlerce cakisan kodlari aayacak. Hatta belki butun kodlari teker teker deneyecek... Harbi cocuk oyuncagi yahu!..

time0n

🌱Yeni Üye🌱
hocam biz de grafikerler.net'e yazdık,tutup alakasız bi foruma yazmadık ki.buradakilerde bu işi bilmiyorsa ben nereye gideyim,kime sorayım yani,yalamış yutmuş dediğiniz insanların sesleri 19-20 yaşında gençler gibiydi vallahi.tmm ben kolaydır demiyorum,illaki zordur,insanlar bu işten ekmek yiyorlar ama o ekmeği de ben yapıyorum hocam,biraz anlayış!

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben seni anliyorum hocam inan. Ama bu meslegi biraz hafife alöissin gibi bir izlenim biraktin bende... Para kazanmak hic bir yerde kolay degil. Emin ol ki cogu insan emeginin karsiligini alamiyor. Hele ki bilgisayarla ugrastigin bir isse :/
Her butceye uygun is yapilir/yaptirilir bir sekilde. Ama feryat figan etmek yerine butcenizi net bir sekilde yazip o sartlarda konusmak lazim. Yoksa ben suraya derim ki portal istiyorum bana 5000 fiyat veren de cikar 500 de hatta 50 liraya da yaparim diyen. Ucuzu degil hizli, guvenilir ve basit kodlardan olusan site istiyorum deseydin mesela daha net anlayabilirdik seni :)

time0n

🌱Yeni Üye🌱
olur mu hocam bu işi hafife alırmıyım hiç? insanlar bu işe yıllarını verip okullarında dirsek çürütüyorlar.siz yanlış anlamışsınız beni.böyle düşünmeniz beni üzdü açıkçası.benim bütçem en fazla 400 lira olur.ücretsiz bi wp teması alınır,dış görünümü editlenir.hepsi bu.

time0n

🌱Yeni Üye🌱
konu günceldir arkadaşlar,ilgilenenler lütfen pm ya da mesaj yazsınlar...