Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Böyle Photoshop Varmı ?

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com

Resmi İlk Defa Gördüm Şuan CS5 Kullanıyorum.

Bende Böyle Siyah Kullanmak İstiyorum.

Nasıl Yapabilirim ?

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Gerçekten çok hoş duruyo. Bilen varsa ve bizlerle paylaşırsa çok sevinirim.

Soul Man

🌱Yeni Üye🌱
bunu yapmak aslında kolay değil uğraşan belli uğraşmış ... PSart.dll açıp resimleri kendine göre yenilemiş. Oldukça zor bir iş.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kurbağalı olmasından mı, siyah ve pembe olmasından mıdır bilmem, çook hoş olmuş yaaa:)
Daha cs2 yi zor kullanırken, bunu istemek bir mucizeyi beklemek olur benim için:)
Tabi Allah'tan ümit kesilmez:):)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
cs 5 elimde yok ancak, preferances menüsünün interface seçeneği mevcutsa oradan yapılmıştır.

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
baktım ama malum arkadaş ta sadece tasarlamış eğer dll dosyasını editlenmiş olsaydı muhakkak bulurdum arkadaşımızın dediği gibi çok meşakkatli bir iş uğraşılmaya değmez ben sadece açılış ekranını değiştiriyorum :)
en iyisi biri hayrına yapıp paylaşsın :)

Son düzenleme:

RealKs

🌱Yeni Üye🌱
evet bilen varsa anlatsın lütfen

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
PE Explorer adlı dll editörü programı ile photoshop un kurulu olduğu dizindeki PSArt.dll dosyasını açıyorsunuz ve tek tek bütün imge leri yenileriyle değiştirip kaydediyorsunuz ardından Photoshop u yeniden açtığınızda kendi belirlediğiniz icon lar renkler le açılacaktır kolay gelsin ...
yaptığınızda paylaşırsınız artıkın :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
siyah olarak kullanmak için bir yöntem var...
ama bu sadece ps için geçerli değil; gerekli değişiklikler yapıldığında tüm menüler ayarlandığı renkte görünüyor...
Mesela ben yıllardır kırmızı kullanıyorum... :wink:
masaüstüne sağ tıkla-özellikler-görünüm- açılır listeden windows klasik sitili seçin ve aşağıdaki açılır listeden önce şekli belirleyin.Daha sonra gelişmişe tıklayın; aşağıdaki ögeler listesinden tek tek seçerek bütün renk düzenlerini; yazı karakterlerini dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz...Uygula demenizle; sizin seçtiğiniz düzen pc yi açıp kapatmaya gerek kalmadan yerleşecektir.
Lakin dikkat edilmesi gereken bir nokta var; üstüste gelen yerlerin aynı renkli olmamasına dikkat etmelisiniz.Mesela başlat menüsünü kırmızıyı seçtiniz diyelim; yazısınıda kırmızı seçerseniz okunmayacaktır doğal olarak :wink:
Bu şekilde burdaki gibi tam istediğiniz sonuca ualaşamasanızda en azından benzeri olacaktır.
Ama bütün bilgisayar böyle görünecektir. :wink:
Siyah gerçekten iyi bir seçim; elektrik tasarrufuda sağlar :wink:
Saygılar

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
siyah olarak kullanmak için bir yöntem var...
ama bu sadece ps için geçerli değil; gerekli değişiklikler yapıldığında tüm menüler ayarlandığı renkte görünüyor...
Mesela ben yıllardır kırmızı kullanıyorum... :wink:
masaüstüne sağ tıkla-özellikler-görünüm- açılır listeden windows klasik sitili seçin ve aşağıdaki açılır listeden önce şekli belirleyin.Daha sonra gelişmişe tıklayın; aşağıdaki ögeler listesinden tek tek seçerek bütün renk düzenlerini; yazı karakterlerini dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz...Uygula demenizle; sizin seçtiğiniz düzen pc yi açıp kapatmaya gerek kalmadan yerleşecektir.
Lakin dikkat edilmesi gereken bir nokta var; üstüste gelen yerlerin aynı renkli olmamasına dikkat etmelisiniz.Mesela başlat menüsünü kırmızıyı seçtiniz diyelim; yazısınıda kırmızı seçerseniz okunmayacaktır doğal olarak :wink:
Bu şekilde burdaki gibi tam istediğiniz sonuca ualaşamasanızda en azından benzeri olacaktır.
Ama bütün bilgisayar böyle görünecektir. :wink:
Siyah gerçekten iyi bir seçim; elektrik tasarrufuda sağlar :wink:
Saygılar

g.ecglr , sanmıyorum kardeş ya bilgisayarın görüntü pencereleri ile alakalı olduğunu :D Photoshop cs5 sürümü hakkında tam bilgim yok ama photoshopu tasarım konusunda kullanıcının kendi zevk ve estetik anlayışına göre kendisi düzenlesin diye ayar çekmiş olabilirler mi acaba :) henüz cs5 sürümünü indirmedim bir süre sonra download yaptıktan kullanmaya başlayınca göreceğiz cs4 ile olan farkı elbet :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
g.ecglr , sanmıyorum kardeş ya bilgisayarın görüntü pencereleri ile alakalı olduğunu :D Photoshop cs5 sürümü hakkında tam bilgim yok ama photoshopu tasarım konusunda kullanıcının kendi zevk ve estetik anlayışına göre kendisi düzenlesin diye ayar çekmiş olabilirler mi acaba :) henüz cs5 sürümünü indirmedim bir süre sonra download yaptıktan kullanmaya başlayınca göreceğiz cs4 ile olan farkı elbet :D

Zaten ben bunu cs% için anlatmadım ki :giggle:
Bu yapılanlar bilgisayarın genel görünümünü değiştiririyor; doğal olarak da bütün programlarda değişiklil oluyor :wink:
Yani başlat manüsünden; outlook ' a; office den photoshop a kadar hepsinin renkleri değişiyor ve çok iyi oluyor

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
arkadaşlar henüz cs 5 kullanma fırsatı bulamadım ama bu dedikleri cs sürümlerinin tamamı için geçerli :)

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
ff813_Adobe-Photoshop-cs5.jpg

arkadaşlar peki bunu gördünüz mü ? :smile::smile::smile::smile: bence bunu daha güzel yapmışlar

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir çok kişi PS'u siyah kullanmak istiyor ben başka bir programda siyah zemin denemiştim (gözleri daha az yorar yorumundan sonra) görsel olarak şık dursa da gözleri fazlasıyla yoruyor ve tuhaf geliyor. Bu sebeple siyah yapmayı düşünmem bile. Madem siyah yapamıyorsunuz buyurun size "züğürt tesellisi" :)...