Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

broşür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prens1026

🌱Yeni Üye🌱

Moderatör tarafında düzenlendi:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Müracaat :) Program isimlerindeki büyük İ leri I ile değiştirmelisiniz. İngilizce kelimelerde büyük İ yoktur. Fonda kullandığınız renk çok ciyak. Kelime aradım bunu buldum :D Sadece beyaz olsa bile çok daha yeterli :) Yazıları biraz daha küçültün, çok büyükler. Yazı karakterlerinizi küçülttükten sonra gözden geçirin, yok bu yakışmamış diyeceğiniz neler çıkabilir bir bakın.

prens1026

🌱Yeni Üye🌱
Müracaat :) Program isimlerindeki büyük İ leri I ile değiştirmelisiniz. İngilizce kelimelerde büyük İ yoktur. Fonda kullandığınız renk çok ciyak. Kelime aradım bunu buldum :D Sadece beyaz olsa bile çok daha yeterli :) Yazıları biraz daha küçültün, çok büyükler. Yazı karakterlerinizi küçülttükten sonra gözden geçirin, yok bu yakışmamış diyeceğiniz neler çıkabilir bir bakın.

arka fonu beyaz yapsaydm kartvizitler görülmüyecekti + şuana kadar arkfonu beyaz bir broşür görmedim.Yazıları küçültseydim birsürü boş yer kalacaktı ve yazcak birşeim yoktu o yüzden büyük yazdım.

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu zaman kadar beyaz zeminli broşür görmediniz mi? O zaman yeterince araştırma yapmamışsınız..Broşür yapmak bütün alanı doldurmak değildir ki..Eğer kartvizitler görünmüyorsa o zaman farklı bir uygulama yapmayı deneyin...Efoja nın söylediklerine harfiyen katılıyorumm.Bunları gözden geçirip bir daha bakın..İyi çalışmalar..

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kesinlikle çok göz yorucu , öncelikle tasarım evinin broşürü çok dikkatli olmalıki siz orda tasarım öğreteceksiniz diğer yorumdak igibi düz beyaz bile olabilir çökelek rengine gerek yok illa çok şeçeneğiniz var yazımlarınızda hatalarınız var. Düğün davetye arasında bir boşuk var diğerlerinde yok. Kırmızı üstüne kırmızı öğretilecek programlar yazmanıza zaten alam veremedim önemsiz bir ayrıntı ise font boyutlarıyla veya farklı renklerle ifade edebilridiniz. Logonuzda bikere mavi var bu renklerle hiç iyi durmadığını görmeliydiniz. İyi günler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Beyaz kullanın, kartvizitleriniz görülecek çünkü altında gölge var; yalnız gölgeleriniz farklı farklı biri blurlu biri sert olmasın :) Sakın her yerde yazı olmalı fikrine kapılmayın, boşluk ferahlıktır, nefes almaktır boşluklar dikkate çekilmesi gereken konulara direk dikkat çeker.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...