Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu çalışma nasıl gerçekleştiriyor arkadaşlar ?

Benzer konular

M3uR

🌱Yeni Üye🌱
internette bunu yapmak için dersler vardı ama şimdi bulamadım. uzun zaman oldu photoshop açmıyorum. Googlede photoshop brush psd diye aratırsan bulabilirsin

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshop brushı bulmakta bir sıkıntı çekmiyorum bunun üzerine uygulamam maskeleme sistemini ögrenmek istiyorum.

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar 150 kişiden biride bilmezmi yav :)

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
internette bunu yapmak için dersler vardı ama şimdi bulamadım. uzun zaman oldu photoshop açmıyorum. Googlede photoshop brush psd diye aratırsan bulabilirsin

Komik oLma ! Photoshop Brush Psd diye arama yaptığında bu Konuyla iLgili anLatımmı buLacak ? :D

Arkadaşlar 150 kişiden biride bilmezmi yav :)

Biraz sabır her şeyi çözer :)
FLoral desenleri uygun şekilde yerleştirip birkaç kez clipping mask uygulamak ve uygun yerlere alt gölge vererek bu sonuca ulaşman mümkündür... Clipping mask uygulaması hakkında ufak bir anlatıma BURAYA tıklayıp ulaşabilirsin... Anlatım ile bir fikre sahip olabilir ve Hedefine ulaşabilirsin diye düşünüyorum...
Saygılar...

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Buradaki çalışmayı anlatmak için çok vaktim olsa daha fazla uğraşırdım bunu yapmayı isterdim. Kısa bir çalışma yaptım. Öncelikle shop ta yüzümüzü biraz daha belirginleştirdim. Sonrasında corel e geçtim ve hazır bir kaç vektörü yüzün üzerine koydum sonra da kestim
sonraki işlem parçaları üst üste getirip gölge vermekti. Elinde hızlı bir pc ve bolca vektör olduktan sonra böyle bir işlemi 15 dakikada yapabilirsin. İşlem sırası aşağıdaki resimdedir. . .

Soner Akay

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buradaki çalışmayı anlatmak için çok vaktim olsa daha fazla uğraşırdım bunu yapmayı isterdim. Kısa bir çalışma yaptım. Öncelikle shop ta yüzümüzü biraz daha belirginleştirdim. Sonrasında corel e geçtim ve hazır bir kaç vektörü yüzün üzerine koydum sonra da kestim
sonraki işlem parçaları üst üste getirip gölge vermekti. Elinde hızlı bir pc ve bolca vektör olduktan sonra böyle bir işlemi 15 dakikada yapabilirsin. İşlem sırası aşağıdaki resimdedir. . .

herkezi rahatlattırdın sonunda :D emeğine sağlık

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İşte bu çok teşekkürler :)

arda54irem

🌱Yeni Üye🌱
herkezi rahatlattırdın sonunda :D emeğine sağlık

birşeyi bildiğini öğrenmek için bilmediğini sandığın şeyi birinin sana bildiğini göstermesi gerekiyor sanırım... :) baya dolandırdım galiba...

çok basitmiş... o kadar zor olduğunu sandığım şey... hatta illistratorda photoshoptan da basit şekilde uygulamak mümkün.... ellerine sağlık ..