ne yazıkki bende beğenmedim yaptığın yorumları dikkate alarak yazıyorum , bir insanın siteye girdiğinde onu tutan şeyin içerik olduğunu söylemişsin doğru eyvallah ama

o içerik x bi tasarımdada okunacak y bi tasarımdada senin işin o içeriği ön plana güzel bir şekilde sunman ama ne yazıkki tasarımda bunu göremedim büyük font kullanımında düşüncelerin pek yapıcı değil büyük font kullanman kötü birşey değil ama yeri ve kullanış açısına göre ideal boyutları vardır ne yazıkki sen bunları dikkate almamışsın , siteyi öne çıkaran kısım her zaman slider yani manşet kısmıdır sen burayı 1.ufak tutmuşsun 2.hazır web 2.0 öğeleri kullanmışsın kısacası tasarımın kötü değil geliştirilmeye ihtiyacı var ve konu başlığna gelince farklı bir temadan bahsetmişsin ama tasarımda ben hiç bi farklılık göremedim.Yorum olayında bakış açını değiştirmelisin kötü yorum yoktur hakaret ve küfür içermediği sürece buradaki insanların hepsi belli bir bilgi düzeyine sahip senin yaptığın tasarımların menüsü kötü iconu iyi değil dedikleri zaman kötü gözle bakmamayı öğren eleştiri bakış açısına göre insanı yüceltir , iyi çalışmalar.