Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bunu Nasıl Yapabilirim ?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hangi bilgi, daha çok bilgi kirliliği yarattınız. :D

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tabiki yapamazsınız çünkü o özellik sadece cs5 sürümünde var yeni çıktı!!

bence siz saçmalıyosunuz ya da photoshop konusunda yeterince bilginiz yok, o ofotoğrafı yapmak için kim bilir kaç tane teknik var, mesela ben böyle bir şey yapmak istesem hiç kimsenin dediğine bakmam resimlerimi çekerim tek tek keserim ve mekana yerleştiririm bu benim tekniğim Büşra sizin tekniğiniz farklı olduğundan olsa gerek CS5 konusunda ısrarlısınız

Hayret bende CS3 var ama dekupe yapabiliyorum ne şanslıyım. :D

Hatta bırakın CS sürümünü Photoshop 5.5 bile var onda da oluyor hayret sizi programı satanlar kandırmışlar bence. :D

en güzel yanıt sizinki oldu bence :D :D :D

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
linkte özellikle ilgili bilgi var.

seabis teşekkürler, eklediğin link'i inceledim. CS5 Warp efektini çok geliştirdi ama sende hak vereceksin ki konuda istenen tarz görüntüler bu efekt kullanılarak yapılamaz.

Sence bu efektle yapılabilir mi?

Arkea

🌱Yeni Üye🌱
Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler

busracft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence siz saçmalıyosunuz ya da photoshop konusunda yeterince bilginiz yok, o ofotoğrafı yapmak için kim bilir kaç tane teknik var, mesela ben böyle bir şey yapmak istesem hiç kimsenin dediğine bakmam resimlerimi çekerim tek tek keserim ve mekana yerleştiririm bu benim tekniğim Büşra sizin tekniğiniz farklı olduğundan olsa gerek CS5 konusunda ısrarlısınız

Sizin söylediğiniz teknikte herkes yapabilir. Önemli olan bunu daha kısa sürede ve daha kolay bi yöntemle yapabilmek

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizin söylediğiniz teknikte herkes yapabilir. Önemli olan bunu daha kısa sürede ve daha kolay bi yöntemle yapabilmek

örnek veriyorum bana göre zamanı ve zorluğu ne derece olursa olsun benim tekniğim her zaman benim için en kolayı ve en hızlısıdır

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşın bahsettiği anladığım kadarıyla puppet warp tool. Bu özelliğin CS5 sürümüyle geldiğini biliyorum fakat suyu elinizle içmek varken niye ayağınızla içmeyi tercih edesiniz ki.:) Yani ortaya atılan özellik ile konudaki sorunun uzaktan yakından alakası yok. Tabi tercih ve zaman sizin elinizde, istediğiniz gibi kullanın.

İyi çalışmalar.

busracft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşın bahsettiği anladığım kadarıyla puppet warp tool. Bu özelliğin CS5 sürümüyle geldiğini biliyorum fakat suyu elinizle içmek varken niye ayağınızla içmeyi tercih edesiniz ki.:) Yani ortaya atılan özellik ile konudaki sorunun uzaktan yakından alakası yok. Tabi tercih ve zaman sizin elinizde, istediğiniz gibi kullanın.

İyi çalışmalar.

Peki siz olsanız hangi yöntemle yapardınız. Bide sizin fikrinizi alalım.

busracft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kesip biçmek diyosunuz da herkes anlamaz bunu bilmeyenler açısından ayrıntılı anlatmanız gerekiyo

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kesip biçmek diyosunuz da herkes anlamaz bunu bilmeyenler açısından ayrıntılı anlatmanız gerekiyo

anlayan anladı bende anladım Büşra, bak sen hala anlayamadın ama ısrar ediyosun, arkadaşta benim dediğim tekniği söylüyo, senin dedğin puppet özelliği çok güzel bi özellik bende CS5 kullanıyorum hatta şu anda bile işyerindeyim bilgisayarımda açık ama bu fotoğraf için bu özellik saçma bence, yani en kestirme yok bizim yolumuz

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Forum da tam bu yüzden var değil mi? Burada açılan dersler doluluk olsun diye açılmadı. İnsanlar baksın, geçsin diye de açılmadı. Önceki sayfalarda bir sürü açıklama yapılmış, dekupe denmiş, temizlemek denmiş. Daha nesi açıklanacak? İlk kez böyle bir soru sorulmuyor ya! Bu tarz onlarca soruya verilmiş halihazırda cevap ve aynı şekilde sadece dekupe olayını açıklayan ders mevcut.

Konuyu açan arkadaş bu saatten sonra hala nasıl keseceğim, dekupe de neymiş diyorsa artık onun sorunudur. Site yeterince zengin. Amacınız tartışma yaratmaksa bu forumu kirletmeyin derim.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Verdiğiniz bilgiler ve artık karışmadığınız için teşekkürler..

Szin görüntü kirliliği yaptığınız gibi mi??

Tabi bu sizin düşünceniz

Ben karışmıyorum artık

Gibi konuyla alakalı olmayan, konuyu işgal edici ve kişiselleştirici yorumlar yapmamanızı tavsiye ederim!

17- Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek,.........alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) yasaktır!

Kalanını okumanız için;
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

İyi forumlar diliyorum.

busracft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afedersiniz forumda acemiyim. Uyardığınız için teşekkürler

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atmış Kırk Akıllı Çıkartamamış