Tabiki yapamazsınız çünkü o özellik sadece cs5 sürümünde var yeni çıktı!!
Hayret bende CS3 var ama dekupe yapabiliyorum ne şanslıyım.
Hatta bırakın CS sürümünü Photoshop 5.5 bile var onda da oluyor hayret sizi programı satanlar kandırmışlar bence.![]()
linkte özellikle ilgili bilgi var.
bence siz saçmalıyosunuz ya da photoshop konusunda yeterince bilginiz yok, o ofotoğrafı yapmak için kim bilir kaç tane teknik var, mesela ben böyle bir şey yapmak istesem hiç kimsenin dediğine bakmam resimlerimi çekerim tek tek keserim ve mekana yerleştiririm bu benim tekniğim Büşra sizin tekniğiniz farklı olduğundan olsa gerek CS5 konusunda ısrarlısınız
Sizin söylediğiniz teknikte herkes yapabilir. Önemli olan bunu daha kısa sürede ve daha kolay bi yöntemle yapabilmek
Arkadaşın bahsettiği anladığım kadarıyla puppet warp tool. Bu özelliğin CS5 sürümüyle geldiğini biliyorum fakat suyu elinizle içmek varken niye ayağınızla içmeyi tercih edesiniz ki.Yani ortaya atılan özellik ile konudaki sorunun uzaktan yakından alakası yok. Tabi tercih ve zaman sizin elinizde, istediğiniz gibi kullanın.
İyi çalışmalar.
Tabi bu sizin düşünceniz
Tabikide sizin kendi düşündükleriniz gibi benimde kendi düşünüklerim düşüdüklerim
Kesip biçmek diyosunuz da herkes anlamaz bunu bilmeyenler açısından ayrıntılı anlatmanız gerekiyo
Szin görüntü kirliliği yaptığınız gibi mi??
Tabi bu sizin düşünceniz
Kesinliklee!
Ben karışmıyorum artık