Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arka fondaki renk biraz boğmuş... Öğrenci "öğrenciye" olsa ya da "hey, öğrenci bu sana; senin için" havası yaratabilmek için Öğrenci! olsa sanırım daha doğru bir söylem olacak. Yoksa satılık öğrenci havası çıkıyor ; elinize sağlık.
Görsel biraz daha büyük kullanılabilirdi. Efoja'ya katılıyorum yazı biraz daha açılı şekilde daha okunaklı yapılabilir. Ve yazım hatası: ...katkıda bulunmak amaçıyla... Renkleriyle canlı bir çalışma. Kolay gelsin.
Görsel biraz daha büyük kullanılabilirdi. Efoja'ya katılıyorum yazı biraz daha açılı şekilde daha okunaklı yapılabilir. Ve yazım hatası: ...katkıda bulunmak amaçıyla... Renkleriyle canlı bir çalışma. Kolay gelsin.
İlginize teşekkürler... Bu öğrencile yönelik bir çalışma olduğu için dikkati öğrencilerin olduğu bölüme toplamak istedim bu yüzden görseli çok fazla ön planda tutmak istemedim ki neresi olduğu merak edilsin diye + burası sakarya'da çok bilindik bi yer ve AKM logosu yeri belli ediyor... Yazım hatalarını düzelttim. İglinize çok teşekkürler arkadaşlar