Çok büyük ve yenilikçi bir projem var. Bir E-dergi projesi. Bunun için 2 Php Yazılımcı, 4 Tane Dergi editörü, 4 kişilik yazı kurulu, 2 kişilik fotoğrafçı arıyorum. Su anda 6 Kişiyiz. Dergi ileride cok buyuyecektır. dergi aylık cıkacaktır. ilk 6 aylık planımız ucretsız dagıtım sonra ayda kısı bası belırlı bır mıktar para ıle dagıtım. dergide teknoloji, yaşam, cocuk, müzik, tv olacaktır. Her şirket gibi ilk 6 ay kar etmeyecegız cebımızden para koyacagınız ancak gelecek paralar ilerde buyuk paralar olacak.
Şöyle bir aylık küçük hesap;
Reklam Gelirleri .................................................. ......1000TL
Dergi Satış Geliri....50.000 kişiden en az 2 TL den.....100.000TL
__________________________________________________ _
Toplam .................................................. .............101.000 TL
1.000 TL giderimiz ( sitelere reklam gideri )
15.000 TL gelecek proje sermeyaleri
85.000TL ortada bolunecek.
Siz Karar Verin. HOST, DOMAİN SPONSORLUGU VE REKLAM TRANSFERİ YAPMAK İSTİYEN ARKADAŞLAR: ozcan2oo7@hotmail.com mail'le ulaşabilirler.
Lütfen Ciddi olanlarla mail atsın. ( çevresi geniş ve referansı olan kişileri arıyorum özellikle yazılımcılar için)
Şöyle bir aylık küçük hesap;
Reklam Gelirleri .................................................. ......1000TL
Dergi Satış Geliri....50.000 kişiden en az 2 TL den.....100.000TL
__________________________________________________ _
Toplam .................................................. .............101.000 TL
1.000 TL giderimiz ( sitelere reklam gideri )
15.000 TL gelecek proje sermeyaleri
85.000TL ortada bolunecek.
Siz Karar Verin. HOST, DOMAİN SPONSORLUGU VE REKLAM TRANSFERİ YAPMAK İSTİYEN ARKADAŞLAR: ozcan2oo7@hotmail.com mail'le ulaşabilirler.
Lütfen Ciddi olanlarla mail atsın. ( çevresi geniş ve referansı olan kişileri arıyorum özellikle yazılımcılar için)