Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Buyuk Bir Proje Buyuk Paralar Var.

ByQzcan

🌱Yeni Üye🌱
Çok büyük ve yenilikçi bir projem var. Bir E-dergi projesi. Bunun için 2 Php Yazılımcı, 4 Tane Dergi editörü, 4 kişilik yazı kurulu, 2 kişilik fotoğrafçı arıyorum. Su anda 6 Kişiyiz. Dergi ileride cok buyuyecektır. dergi aylık cıkacaktır. ilk 6 aylık planımız ucretsız dagıtım sonra ayda kısı bası belırlı bır mıktar para ıle dagıtım. dergide teknoloji, yaşam, cocuk, müzik, tv olacaktır. Her şirket gibi ilk 6 ay kar etmeyecegız cebımızden para koyacagınız ancak gelecek paralar ilerde buyuk paralar olacak.

Şöyle bir aylık küçük hesap;
Reklam Gelirleri .................................................. ......1000TL
Dergi Satış Geliri....50.000 kişiden en az 2 TL den.....100.000TL
__________________________________________________ _
Toplam .................................................. .............101.000 TL

1.000 TL giderimiz ( sitelere reklam gideri )
15.000 TL gelecek proje sermeyaleri

85.000TL ortada bolunecek.

Siz Karar Verin. HOST, DOMAİN SPONSORLUGU VE REKLAM TRANSFERİ YAPMAK İSTİYEN ARKADAŞLAR: ozcan2oo7@hotmail.com mail'le ulaşabilirler.

Lütfen Ciddi olanlarla mail atsın. ( çevresi geniş ve referansı olan kişileri arıyorum özellikle yazılımcılar için)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
toplanan 6 kişi hangileri? hangi pozisyonlar açık?

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
türkiyede e-dergiyi sanırım 50.000 kişi bulcağını sanmam herkes beleşe çalışıyor ki e-dergi bu ayın linkleri misal rapid hotfile gibi sitelerde paylaşım verilirse o zaman iş hepden cepten harcamaya başlar. mantık güzel ama net sakıncalı

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende diğer e-dergi projelerinde farklı ne sunacaksınız onu merak ettim. bende php ve mysql üzerine yazılımcıyım. Eğer aynı sektördeki projelerden farklı bir özellik ortaya koyamazsanız. İsminiz duymadan kaybolabilirsiniz. Bu kafanızdaki küçük hesabı tuturamazsanız projeniz ile ikinci bir planınız varmı? Diğer arkadaşların harcadıkları paraları geri ödeyebilecekmisiniz? gibi gibi gider bu sorular.

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
daha çok çalışacak değilde iş getirecek adam arıyorsunuz heralde siz. Çevresi geniş biri dediğinize göre zaten hem çevresi geniş iş getirecek hemde yapacak adam neden biryere bağlı kalsın kendisi yapar daha iyi