hubeyb_aydin
🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar çakmakbelen soyadı üzerine yaptığım hayli bir logo çalışmasıdır görüşlerinizi bekliyorum koınu açılmadı aşağıya tekrar gönderdim

arkadaşlar çakmakbeleni ayırdım çakmak görsel olarak belen ise yazı ile ya bu işde anlayamadım karışık yaptım çok karışık dediniz sade yaptım burda hiç bişey yok dediniz nasıl iş bu mavide suyu temsil ediyor daha ne olsun büyük şirketlerin logolarına bakın adam üç tane daireyi iç içe geçirmiş logo yapmış bankaların kimisi sade fontlarla logoya sahipler onlarınki oluyoda bizimkisi neden olmuyo acaba herkese kolay gelsin
graficim bu ne sinir ? evet ne güzel biz siniriz daha öncede bahsettiğim kişilerden biri sizdiniz RDD çalışmasına ortada bir şey yo diyen Amacınız bizi buradan uzaklaştırmaksa bunlara gerek yok biz gidelim sanki hepiniz ağız birliği yapmıssınız kendinizi bilir kişi ilan edip darbeleri sıralıyosunuz bakın ben burada belki şunuda aşıyorum eleştirilre alışmak mutlaka eleştiri olacak ama siz her şeyi yok sayıyosunuz bizi eleştirenlerin yaptıkları çalışmalarıda görüyoruz merak etmeyin ben çalışmaya devam edecem etmeliyim sizde yapıcı eleştirilere devam edin Evet size soruyorum peki bu çalışma nasıl olabilirdi? madem yol göstermek istiyosunuz buyrun.