Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalışmalarım net olmuyor.

figen74

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba;
Photoshop CS2 kullanıyorum.Profesyonel değilim elbette.Ama zevkle yapıyorum.Kartvizit logo afiş vs.Kardeşim alışveriş yapılan bir web sitesine koymak için başlık ve logo yapmamı istedi.Çalışmalar güzel oluyor.Ama sayfaya koyulduğu zaman netliği gidiyor.Bozulmalar oluyor.Zaten Photoshopta resmi yakınlaştırdığım zaman da bozulmalar oluyor resimde.Sanırım sayfaları yanlış açıyorum.Lütfen bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?Logo yaparken açacağım sayfa ölçüleri ve başlık yaparken ki açacağım sayfaların ölçüleri ne olmalı?Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Web için hazırlamış olduğunuz dosyanın Dpi : 72 olmalı / renk modu : RGB olmalı
Kaydederken :File > Save for web seceneği kullanın
Save for web seceneklerinde web sitesine kendim bişey eklemek istiyorsam hareketli olmayacaksa (gif) sadece logo,kartivizit vb PNG-24 seceneğini kullanıyorum

figen74

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkür ederim.Kayıttanmış demek sorunum.Save for web olarak kaydetmiyordum ben.

Yalnız bi sorunum daha var :( kardeşim benden bu resimleri jpeg olarak istiyor.Siteye öyle koyabiliyormuş :(

ohofkem

🌱Yeni Üye🌱
Save for web dedikten sonra JPEG i seçip quality 100 yapıp deneyim, istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
kaydederken kalite artır.