Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ege oluşum'da 1. ve 3. hoşuma gitti. birincisinde ege oluşum yazısını büyük karakterlele yazmayı denemelisiniz. eğer bu haliyle kalmasını istiyorsanız, bence "o" harfini de büyük yapmalısınız. bir öneri de yeşil çerçevenin içindeki "e" ve "o" harfleri için; çerçeveyi belki 45 derece eğebilir ve/veya bütünlük sağlaması açısından "e" ve "o" harflerini bitiştirebilirisiniz. 3. sünde de amblemi belki biraz daha "e" ve "o" harflerini çağrıştıracak biçimde, kalınlıklarıyla oynayarak düzenleyebilirsiniz.
otel logosunu şahsen pek beğenmedim. sanki daha başka yapılabilirdi. belki fonttan kaynaklıdır, bilemiyorum. yuvarlak harfler çok sırıtıyor.
mare nostrum içinse, kahverengi amforalı olan bence en başarılısı.
eleştrilerin için teşekkür ederim. otel logosunun alternatifleri var aslında ama benim de bu ikisine dair acayip bir gönül bağım oluştu nedense Sanıyorum biraz da urlanın o eski, kıvrımlı, antik havasından kaynaklanıyor bu.
ek: ege oluşum 3. de söylediklerin çok doğru. İnanılmaz bir şekilde zamanı çağrıştırıyor. e nin orta çizgisinde deformasyona giderek bu sıkıntıyı aşmıştım aslında ama buraya yalnış logoyu çekmişim. İncelik kalınlık iyi bi öneri. Her ne kadar bitmiş bir iş te olsa bunu deneyeceğim. Teşekkürler...
Mare nostrumda ise sana katılmıyorum. Benim favorim Bireme gözü şeklindeki balıklı olan 3. süydü. Ancak Müşteri burda olmayan daha başka bir alternatifi değerlendirmişti.
eleştrilerin için teşekkür ederim. otel logosunun alternatifleri var aslında ama benim de bu ikisine dair acayip bir gönül bağım oluştu nedense Sanıyorum biraz da urlanın o eski, kıvrımlı, antik havasından kaynaklanıyor bu.
ben urlayı görmediğim ve o havasını tatmadığım için bahsettiğiniz şeyleri düşünememişim demek ki. eğer o havayı verdiğini düşünüyorsanız haklı olabilirsiniz. :sweating:
1.Ege oluşum logosunda 3 numaralı çalışmada düşünce hoşuma gitti ama öğeler zayıf kalmış.Biraz daha vurgulamayla oldukça güzel bi çalışma çıkacağı kanaatindeyim.
2.Otel logosu olarak 2 numaralı çalışma çok hoşuma gitti. Tebrikler.
3.Deniz araştırmacılığı ile ilgili loglarda ise ilk iki çalışmayı çok beğendim.