Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çalışmalarımdan bir kaç örnek

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Ege oluşum: Pimapenciler birliği
Mare Nostrum: tarihte denizlerde olan olayları araştıran bi kuruluş

l
logolar.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bilgisayardan resim yükleme olayı çalışmıyormuş demekki... Yazılmış bir başlığa sonradan resimde ekliyemiyoruz sanırım

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
ege oluşum'da 1. ve 3. hoşuma gitti. birincisinde ege oluşum yazısını büyük karakterlele yazmayı denemelisiniz. eğer bu haliyle kalmasını istiyorsanız, bence "o" harfini de büyük yapmalısınız. bir öneri de yeşil çerçevenin içindeki "e" ve "o" harfleri için; çerçeveyi belki 45 derece eğebilir ve/veya bütünlük sağlaması açısından "e" ve "o" harflerini bitiştirebilirisiniz. 3. sünde de amblemi belki biraz daha "e" ve "o" harflerini çağrıştıracak biçimde, kalınlıklarıyla oynayarak düzenleyebilirsiniz.

otel logosunu şahsen pek beğenmedim. sanki daha başka yapılabilirdi. belki fonttan kaynaklıdır, bilemiyorum. yuvarlak harfler çok sırıtıyor.

mare nostrum içinse, kahverengi amforalı olan bence en başarılısı.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
eleştrilerin için teşekkür ederim.
otel logosunun alternatifleri var aslında ama benim de bu ikisine dair acayip bir gönül bağım oluştu nedense :) Sanıyorum biraz da urlanın o eski, kıvrımlı, antik havasından kaynaklanıyor bu.

ek: ege oluşum 3. de söylediklerin çok doğru. İnanılmaz bir şekilde zamanı çağrıştırıyor. e nin orta çizgisinde deformasyona giderek bu sıkıntıyı aşmıştım aslında ama buraya yalnış logoyu çekmişim. İncelik kalınlık iyi bi öneri. Her ne kadar bitmiş bir iş te olsa bunu deneyeceğim. Teşekkürler...

Mare nostrumda ise sana katılmıyorum. Benim favorim Bireme gözü şeklindeki balıklı olan 3. süydü. Ancak Müşteri burda olmayan daha başka bir alternatifi değerlendirmişti.

Son düzenleme:

halley

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepsi güzel bence ama ilk logoda Ege Oluşum'un O harfini ufak kullanmışsın o hoş olmamış.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
eleştrilerin için teşekkür ederim.
otel logosunun alternatifleri var aslında ama benim de bu ikisine dair acayip bir gönül bağım oluştu nedense :) Sanıyorum biraz da urlanın o eski, kıvrımlı, antik havasından kaynaklanıyor bu.
ben urlayı görmediğim ve o havasını tatmadığım için bahsettiğiniz şeyleri düşünememişim demek ki. eğer o havayı verdiğini düşünüyorsanız haklı olabilirsiniz. :sweating:

iyi çalışmalar

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Ege oluşum logoları neyazık ki içime sinmedi, otel logoları da bence biraz daha cıvıl cıvıl, yani renkli olabilirdi.

Mare Nostrum için tasarladıklarını çok beğendim, ilk üçü çok başarılı olmuş, ellerine sağlık.)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.Ege oluşum logosunda 3 numaralı çalışmada düşünce hoşuma gitti ama öğeler zayıf kalmış.Biraz daha vurgulamayla oldukça güzel bi çalışma çıkacağı kanaatindeyim.

2.Otel logosu olarak 2 numaralı çalışma çok hoşuma gitti. Tebrikler.

3.Deniz araştırmacılığı ile ilgili loglarda ise ilk iki çalışmayı çok beğendim.

Emeğinize sağlık.