Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmama dokunma yarışmasına hazırladığım logo çalışması
Burada vermek istediğiniz mesaj çalışmaların çalınmasını protesto etmek amaçlı ise boşuna uğraşmışsınız "esinlenmek" adı altında herkes birilerinden bir şeyler çalıyor
`Dokunma` yazisindaki `O` harfinin gorseli tam olarak nedir? Sapka gibi duruyor. Ayrica adamin elinde tuttugu ip mi? Ben de ne anlatilmak isteneni anlamadim
korsan göz maskesi yaptım. adam ise korsan maskesini çekiyor. korsan çalışmalara karşı yapılmış bi çalışmadır. yorumlarınız için herkeze ayrıca teşekkürler..
emeğinize saygı duyuyorum, ama çalışmama dokunma derken neyin çalışması bu, bunu sadece biz anlayabiliriz konuyu bildiğimiz için ama dışardan x birisi görse bu ne acaba der bence saygılar.
emeğinize saygı duyuyorum, ama çalışmama dokunma derken neyin çalışması bu, bunu sadece biz anlayabiliriz konuyu bildiğimiz için ama dışardan x birisi görse bu ne acaba der bence saygılar.