Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 ay önce hazırladığım Club Afiş tasarım örnekleri..Bir kaç örnek hazırlamak örnekleri çoğalttığı gibi karar vermekte de zora sokuyor.Sizlerle paylaşmak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum.
Bende 1. afişi diğerlerinden daha etkileyici ve başarılı buldum. Eğlenceli hareketli ama bir kaç eksik var . Yazılarında line out sanırım sünmüş boyuna bide günleri zaten sesli harfleri çıkarark yazmışsın her harfide ayrı bir renk olunca okumakta zorluk çıkartıyor biraz üzerine düşülmesi lazım eger imajıda sen yaptıysan tabi beğendim
Bu çalışmanız çok güzel diğerleri de öyle, sadece burada çok gözüme çarptı, dans eden kadının bacakları arasında boşluk yok diğerleri bir zemin üzerinde, oldukça iyi durumdayken; burada görüntü çok bozukmuş kadının bacaklarının arasında perde var gibi. Sanırım bu yüzden seçilmedi. ellerinize sağlık.
Bu çalışmanız çok güzel diğerleri de öyle, sadece burada çok gözüme çarptı, dans eden kadının bacakları arasında boşluk yok diğerleri bir zemin üzerinde, oldukça iyi durumdayken; burada görüntü çok bozukmuş kadının bacaklarının arasında perde var gibi. Sanırım bu yüzden seçilmedi. ellerinize sağlık.