Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cocacola afiş çalışması.

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cocaolala.jpg

Cocacola afiş, reklam tasarımlarına bakarken gaza gelip "bende yapmalayım" diyip yaptığım afiş tasarımı.

İzlediğiniz, incelediğiniz, yorum yaptığınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar...

Benzer konular

MuratKa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha canLandırmanı tavisye ederim eLine sagLık....

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aslında tarzı sevdim ama Coca cola emin ol bu çalışmaya şu haliyle asla onay vermezdi:) 2 tane ölümcül hata mevcut çünkü:
1- Coca cola 1886 yılından beri "soğuk içiniz" sloganını kullanmakta. Senin hangi manada kullandığını anlıyorum ancak, bunu hiç bilmeyen biri ciddiye alabilir ve sıcak içmeye kalkışabilir. Bu arada senin kullandığın slogan da bozuk bir Türkçe olmuş.
2- Coca Cola mavi rengi kullanmaz. Zira rakibi mavi rengini kullanmakta.

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@Muratka; Hocam şu canlandırma olayından kastın nedir kavrayamadım, lütfen biraz açıklar mısın?

@larana; Coca cola bu çalışmaya bakmazdı bile diyebiliriz. Sadece ego tatmini amacıyla yaptığım bir çalışma.

Tekrar @larana; Kırmızısı da var istersen upload edebilirim.

Yorumlarınız için teşekkürler.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
coca cola nın kurumsal rengi nerde gözümüz kırmızı arıyor.

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
çalışma hoş olmuş ancak bakar bakmaz göz kırmızı rengi arıyor..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Güzel çalışma olmuş tebrik ederim ama şişeye coca-cola değilde kendin oluşturduğun bir marka ismi verseydin daha süper olurdu hani neyse tebrik ederim başarının devamınını dilerim.

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
[/IMG]

Buyrun arkadaşlar, buda kırmızısı.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bi gençlik bir canlılık hedeflenmiş... ama zemin de eskitme... bereket şişe büyük, kocaman... mesaj verebiliyor ama çalışma içinde tezatlıklarla dolu. konsepti yok. kompozisyonu da yok.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslına bakarsanız hoş bir çalışma. Vektörel ağırlıklı olması güncel ama tek sorun şişenin ağzından çıkan dumanın yanlış yerleştirilmesi. Ve ufak detay, soldaki kaykaycının kaykayı nerede:)

Ego tatmin için yeterli bir çalışma.. Kurumsal renkler önemsiz, ama inandırıcılık için şart..

Kolay gelsin.

günce1

🌱Yeni Üye🌱
' kaynatıp içiniz! xdxdxdx çok qüldüm yhaa bana espirili geldi xd

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cococolac.jpg

Coca Cola Kırmızısı.

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Günce, "kaynatıp içiniz! xdxdxdx çok qüldüm yhaa bana espirili geldi xd" bunun Türkçesi mevcut mu?

Ayrıca, yorum yapan herkese teşekkürler.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şişenin ağzından çıkan duman bana çok doğru gelmedi. Bir de sanki şişe açıldığında o kadar çok duman çıkıyormuş ki bir kaç dakika içmemek gerekecekmiş gibi bir izlenim oluşturabilirdi daha önce Cola içmemiş olsam. Ama alt kısım son derece güzel olmuş. Hayat ile iç içe gibi gösterilmesi, aramızdan biri veya yan komşumuzmuş gibi sıcak kavramlar bence çok güzel düşünülmüş. Bundan dlayı da tebrik ediyorum.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Mavi çalışma çok cesaretli geldi bana; eski havası veren bir zemin geçmişte de var izlenimi yaratıyor. Öğrencilik aşaması için oldukça güzel, ilerisi için büyük başarılara imza atmanız dileği ile.

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler yorumlarınız için, hiç bir ticari amaç güdülmeden hazırladığım bir çalışma bu. Çalışmamda estetik göze hitap eden görselleri kullanıp komposizyonu gerçekleştirdim. Elbette bir teması var.

Dumanlar konusuna gelince evet orası biraz abartı oldu ancak düzeltmek için özel bir çaba sarfetmedim olduğu gibi bıraktım.

Eskitme olayına gelince o da işin süsü olsun istemiştim. Ancak bu şekilde de yorumlanabilir.

Tekrardan herkese tekrardan teşekkür ederim, hepinize iyi çalışmalar...

yusuf0388

🌱Yeni Üye🌱
kompozisyon var pekala ama ters ; cola ve sıcak, sıcak günde sıcak tema, buharlar, yaz şemsiyesi,ama işçilik iyi.

viooltje

🏅Acemi Tasarımcı🏅
'kaynatip iciniz, iciniz isinsin' hahahha bu slogan cok iyi olmus

seytan_crn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
inanılmaz derecede kötü bir afiş...

ben buna pek katılamıyorum. öğrenci olarak iyi bir çalışma ki bir müşteriye pazarlama durumu söz konusu değil can sıkıntısıylada olsa çalışılmış emek verilmiş.
ellerine sağlık arkadaşım. uyarıları dinlememiz bizi daha iyi yapıcaktır ;)