Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında tarzı sevdim ama Coca cola emin ol bu çalışmaya şu haliyle asla onay vermezdi 2 tane ölümcül hata mevcut çünkü: 1- Coca cola 1886 yılından beri "soğuk içiniz" sloganını kullanmakta. Senin hangi manada kullandığını anlıyorum ancak, bunu hiç bilmeyen biri ciddiye alabilir ve sıcak içmeye kalkışabilir. Bu arada senin kullandığın slogan da bozuk bir Türkçe olmuş. 2- Coca Cola mavi rengi kullanmaz. Zira rakibi mavi rengini kullanmakta.
Güzel çalışma olmuş tebrik ederim ama şişeye coca-cola değilde kendin oluşturduğun bir marka ismi verseydin daha süper olurdu hani neyse tebrik ederim başarının devamınını dilerim.
bi gençlik bir canlılık hedeflenmiş... ama zemin de eskitme... bereket şişe büyük, kocaman... mesaj verebiliyor ama çalışma içinde tezatlıklarla dolu. konsepti yok. kompozisyonu da yok.
Aslına bakarsanız hoş bir çalışma. Vektörel ağırlıklı olması güncel ama tek sorun şişenin ağzından çıkan dumanın yanlış yerleştirilmesi. Ve ufak detay, soldaki kaykaycının kaykayı nerede
Ego tatmin için yeterli bir çalışma.. Kurumsal renkler önemsiz, ama inandırıcılık için şart..
Şişenin ağzından çıkan duman bana çok doğru gelmedi. Bir de sanki şişe açıldığında o kadar çok duman çıkıyormuş ki bir kaç dakika içmemek gerekecekmiş gibi bir izlenim oluşturabilirdi daha önce Cola içmemiş olsam. Ama alt kısım son derece güzel olmuş. Hayat ile iç içe gibi gösterilmesi, aramızdan biri veya yan komşumuzmuş gibi sıcak kavramlar bence çok güzel düşünülmüş. Bundan dlayı da tebrik ediyorum.
Mavi çalışma çok cesaretli geldi bana; eski havası veren bir zemin geçmişte de var izlenimi yaratıyor. Öğrencilik aşaması için oldukça güzel, ilerisi için büyük başarılara imza atmanız dileği ile.
Teşekkürler yorumlarınız için, hiç bir ticari amaç güdülmeden hazırladığım bir çalışma bu. Çalışmamda estetik göze hitap eden görselleri kullanıp komposizyonu gerçekleştirdim. Elbette bir teması var.
Dumanlar konusuna gelince evet orası biraz abartı oldu ancak düzeltmek için özel bir çaba sarfetmedim olduğu gibi bıraktım.
Eskitme olayına gelince o da işin süsü olsun istemiştim. Ancak bu şekilde de yorumlanabilir.
Tekrardan herkese tekrardan teşekkür ederim, hepinize iyi çalışmalar...
ben buna pek katılamıyorum. öğrenci olarak iyi bir çalışma ki bir müşteriye pazarlama durumu söz konusu değil can sıkıntısıylada olsa çalışılmış emek verilmiş. ellerine sağlık arkadaşım. uyarıları dinlememiz bizi daha iyi yapıcaktır