Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çok koLay bi soru :D

groupertekin

🌱Yeni Üye🌱
Çok kolay bi soruda ben bulamadım :rofl: Photoshopta fotoyu yaptıktan sonra cıkarken kayıt ediyorum masaüstüne ama tıkladğımda resim olarak acmıo gene fotoshopta olark acıyor? :smile:

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Uzantısını ne diye seçiyorsunuz? Psd seçerseniz photoshop'ta açar.

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Banada olmuştu, masaüstündeki fotoğrafa gelip sağ tıkla, oradan birlikte aç değiştir butonundan windows resim ve faks görüntüleyiciyi işaretle ve tamam de, sonrada uygula dedikten sonra resim normal olarak windows sayfasında açılacak..

groupertekin

🌱Yeni Üye🌱
öle yptm ama olmadı görntü yok dio hng uzantyı secmm lazım?

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi diye birşey çıkmıyormu ? Seçilmesi gereken bu.. Görüntü yok diyorsa psd olarak kaydetmiş olabilirsin..

groupertekin

🌱Yeni Üye🌱

Uploaded with ImageShack.us

Bunlardan hng birini seççem? siz nasıl yapıyorsanız banada tarfi ederseniz sevinirim :) hangi formatta kaydettkdn sonra brlkte açdan neyi seçiçem ?

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu seçenekler arasında jpeg olması lazım, o gözükmüyor sende, şöle bir bakınca sorunu anlayamadım..:hmm2:

thepowerofra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Banada olmuştu, masaüstündeki fotoğrafa gelip sağ tıkla, oradan birlikte aç değiştir butonundan windows resim ve faks görüntüleyiciyi işaretle ve tamam de, sonrada uygula dedikten sonra resim normal olarak windows sayfasında açılacak..

bu çözüm olmadı ise 2 ihtimal daha var. ya virus bulaşmıştır bilgisayarına format at tekrar yükle Photoshop'u

Diğer ihtimalde Photoshopta iken kayıt ederken boş kaydediyosundur otomatik onca açıyordur. Kaydederken sonuna uzantısını el ile sen eklemeyi dene.

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
diğer uzantılar çıkmıyorsa ya görüntünüz çok büyük ya da bilgisayarınız o görüntüyü kaldırabilecek kapasitede değil. o yüzden o dört uzantı çıkıyor. görünütünün boyutunu küçültün öyle deneyin.

Onur DAL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
değerli arkadaşlar,
bu bir virüs, bir sistem sorunu yada buna benzer bir sorun değil. kullandığınız görselin renk modu ile alakalı bir durum tamamen. Menü çubuğunda image / mod kısmından görselinizin renk modunu (rgb,cmyk vs.) değiştirebilirsiniz. söylemiş olduğum değişikliği denediğinizde ve kayıt penceresini açtığınızda her renk modunda kayıt seçeneklerinin arttığını yada azaldığını göreceksiniz,bir renk modunda gördüğünüz seçeneği diğerinde göremeyebilirsiniz.
ayrıca eğer yapmış olduğunuz çalışmayı birçok fotoğraf görüntüleme programında açmak istiyorsanız jpg kaydedebilirsiniz,eğer yaptığınız çalışmayı daha sonrada kullanma durumunuz söz konusu yada değişiklik yapmanız söz konusysa psd olarakta kaydedebilirsiniz.basit şekilde anlatmaya çalıştım.umarım faydalı bir bilgilendirme olmuştur.saygılarımla…

joeeren

🌱Yeni Üye🌱
Çok kolay bi soruda ben bulamadım :rofl: Photoshopta fotoyu yaptıktan sonra cıkarken kayıt ediyorum masaüstüne ama tıkladğımda resim olarak acmıo gene fotoshopta olark acıyor? :smile:

arkadaşım File sekmesine tıkla ordan "save as for web" seçeneği var orda ".jpg" uzantısını seç ve kaydet

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
jpg kaydedemiyorsan tif desende olur

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
1- birdahaki sefere sayfayı ctrl + N yaparak açarken...açılan pencerede color mode : Rgb color'ı seç...
2- şuan ki çalışmanı kaydetmek istiyorsan lütfen image /mode/ Rgb color'ı seç...
yani senin çalışma modun şuan lab color olduğu için jpeg falan kaydedemezsin...
kolay gelsin inşallah yardımcı olabilmişmidir....

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
sanırım yaptığın çalışmada layer bıraktın o sebeble altı transparan olunca böyle bir hata verir normaldir layerları birleştirğinde böyle bir sorun yaşamazsın formatlık bişey yok bişeyin bozulduğuda yok dostum kolay gele