Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de matematiksel yazılım

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
Bazı yazılarda arkadaşlarımızın word'de yaptıkları matematiksel yazılımı Corelde yapamadıklarını veya yapılıp, yapılmadığı bilmediklerini okudum. Belki gün gelir yardım olur düşüncesiyle Corelde de matematiksel yazılımların yapılabildiğini anlatmak istiyorum.

Edit / İnsört New Object'yi tıklıyoruz. Çıkan pencereden Microsoft Denklem 3.0'ı işaretlediğimizde sözü geçen bütün matematiksel işlemleri Corel'in içinde yapabiliriz. İyi çalışmalar....

Benzer konular

jetlixp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk. emeğine sağlık

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bunlar için math type yi kullanabilirsiniz.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
vay be bi yasima daha girdim sagol bilgi icin

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağol arkadaşım lazım olacak bir bilgidir. emeğine sağlık.herkese iyi çalışmalar.

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler Yeni Şeyler Öğrenmek Gerçekten Keyif Veriyor..

derya33

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar nolur ban da yardım cı olun ama corel de yaprak tes ve dergi yazmam lazım

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar nolur ban da yardım cı olun ama corel de yaprak tes ve dergi yazmam lazım

iyide nasıl yardımcı olalım arkadaşım.
şu ekranda uzat dökümanı yapayım sana mı?
takıldığınız yerde sorun.
yada nerede taklıdınız.

@k@sy@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önceden dersane testleri dizdiğim için biliyordum :) artık o işi yapmıyorum bir 3 sene girdi araya unutmuştum :) tekrar hatırlattığınız için teşekkür ederim..

EMALİ55

🌱Yeni Üye🌱
sayın arkadaşlar dosyayı açtım ama burda yazdığım denklemleri nasıl corele atacağım onu bulamıyorum yardım plizzzzz

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
sayın arkadaşlar dosyayı açtım ama burda yazdığım denklemleri nasıl corele atacağım onu bulamıyorum yardım plizzzzz

en kolayı umarım x3 yada x4 kullanıyorsunuzdur sayfayı secin ctrl+c yapın corel'e gelin ctrl + v yapın o kadar en basit yolu bu bence bunu deneyin

EMALİ55

🌱Yeni Üye🌱
saol thematrix harikasın arkadaşım ben bu bilgiyi tam 1 aydır alamadım için kitabım çok yavaş gidiyodu.helal sana

EMALİ55

🌱Yeni Üye🌱
bu arada diğer sorumun cevabınıda alırsam tam olacak .metinler için yaptığım tab ayarlarını hermetin kutusu için ayrı ayrı değilde sayfa boyu nasıl genelleştirebilirim kolay gelsin

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com

yanlış yerden mi açıldı bilmiyorum. Edit / Insort new object / Microsoft Denklem 3.0' ı açtı isen, zaten denklem yazılımını bitirdikten sonra sayfanın herhangi bir yerine tıkladığında sayfa otomatik olarak corele aktarılır. Ayrıca kes yapıştır veya kopyala yapıştır yapmaya gerek olmaması gerekir.

iyi çalışmalar...

bu arada diğer sorumun cevabınıda alırsam tam olacak .metinler için yaptığım tab ayarlarını hermetin kutusu için ayrı ayrı değilde sayfa boyu nasıl genelleştirebilirim kolay gelsin

ctrl + f5 'i tuşlayınız veya tools / options' u tıklayınız. Çıkan pencereden document / styles'e girin. Açılan pencereden yazım için hazırlanmış (başlık, paragraf veya hangisinde değişiklik yapmak istiyorsanız) kalıplardan paragraf tab ayarlarını yapınız ve document'e dönerek kaydediniz. (Styles'te ayarları yaptıktan sonra styles'in üzerindeki document seçeneğini işaretleyiniz. Save options as defaults for new documents seçeneğini işaretleyiniz.) Corel'i bir defa açıp kapattığınızda bu ayarlar sabitlenmiş olacaktır. Bundan sonraki her text kutusunu açtığınızda aynı ayarlarla karşılaşmış olursunuz.

İyi çalışmalar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

baran62

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu işlemi yaptıktan sonra förmülü ekrana yazamıyorum kendiliginden simgeler kayboluyo tşk