Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de yapılanların anında gözükmemesi

Prohibitive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk Önce merhaba
Corel Draw x4 kullanıyorum. yapmış olduğum herhangi bir işlemden sonra (mesala dikdörtgen oluşturmak)

aynı nesneye ikinci işlemi yaptığımda (mesala o dikdörtgeni sürükleyip başka bir yere götürmek gibi)

sürekleyip bıraktığımda o bıraktığım yerdeki dikdörtgeni göremiyorum.

görebilmek için büyültüp küçültmem gerekiyor yada başka bir işlem yapmam gerekiyor.. Anlamadım gitti.. Önceden bu şekilde bir sorunlar hiç karşılaşmamıştım. nedeni hakkında inananın hiçbir fikrim yok.. Yardımlarınızı Bekliyorum. İyi çalışmalar...

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel Draw hata vermiş RAVE programı çalışmış.. pc yi kapatıp açmanıza rağmen sorun devam ediyorsa.. Programı kaldırıp yeniden kurun.. Fakat sıradan bir kaldırma değil, belgerim klasörünüde corel user files'ı silin.. regeditden bile silme işlemi gerekebilir. bir deneyin tekrar yarıdmcı olalım.

Prohibitive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corel Draw hata vermiş RAVE programı çalışmış.. pc yi kapatıp açmanıza rağmen sorun devam ediyorsa.. Programı kaldırıp yeniden kurun.. Fakat sıradan bir kaldırma değil, belgerim klasörünüde corel user files'ı silin.. regeditden bile silme işlemi gerekebilir. bir deneyin tekrar yarıdmcı olalım.

Anladım.. hemen yapıyorum. regedit dahil olmak üzere ne var ne yok kaldırıyorum. Umarım Sorun olmaz... teşekkür ederim...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorun çözülmüştür...Onur Bey dediklerinizin aynısını yaptım.. ama hala neden çöktüğünü ve niye böyle yaptığını hala anlamış değilim...

Corel draw porgramı bazen hatalar verir.. bunlar fontlardan, efecklerden versiyon farklarından kaynaklanır. genel sebebi crack li program kullanmaktır. mutlaka Orjinal ve yamaları kurulmuş program kullanırsanız çok aza inecektir bu tür sıkıntılar..

Prohibitive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyide zaten lisanslı kullanıyorum.. internetten satın aldım lisansını ingiltereden.. 440 avro para verdim yahu.. sp1 kurulu sp2 kurulu hotfix dosyası kurulu...

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Corel'in Lisans'lı Yada Crack'li Fark Etmiyor Hata Veriyor Corel Kaç Sürümdür Bu Hatayı Nedense Bir Türlü Çözebilmiş Değildir.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ramlarinizle ilgili sıkıntı olabilir bende 4GB ram olmasına rağmen hala sıkıntı yaşıyorum sizinde yaşamanız gayet normal corel kullanıcaksan alışman gerekli ve bol bol ctrl+s yapmaya alışmalısın iyi çalışmalar..

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ewet herzaman CTRL + S vazgeçilmez ben kaçdefa o yuzden baştan çizim yaptım :(