Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

coreldeki logonun asıl boyutunu ayarlayamadım...

LeroanZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadşlar şimdi bir logo yapıyorum corel daha rahat olduğundan corel üzerinden çalışıyorum mesela benim normal logo ölçüm 915x110 fakat corelde bunu ayarlayamıyorum bir türlü çok büyük çıkıyor, png olarak kaydediyorum, renk bozuk çıkıyor boyutunu ayarlayamıyorum, ben corelden çalışıp her rengini koruyarak istediğim ölçülerde nasıl yapıcam ?

Benzer konular

graftx3

🌱Yeni Üye🌱
Eğer Exportlarken Jg Formatına Aktarmaya Çalışıyosan; 72 Dpi Yapman Lazım. Muhtemelen 300 Dpi auto veriyodur. 72 dpi çalışmanın gerçek boyutunu exportlar. fakat anlayamadığım nokta şuki sen 500 dpi da bile exportlasan kullandığın yerden ölçüsünü değiştiremiyormusun?

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ruler (cetvel) ayarların cm demi mm demi onlara bir bak öyle dene normalde corel 1/1 gönderir çalışmayı sen hangi ebatta yapsanda

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
4 Adımda işlem tmm

Burada dikkat edeceğin yerleri işaretledim.. Birde Mutlaka sonucu Cm cinsinden istiyorsan sayfanı Cm olarak çalış.. aslında boyut değişmez ama ölçü cinleri farklı olursa ölcü seni yanıltır.

aa1ze7.jpg

aa2dt3.jpg

aa3zm2.jpg

aa4dq1.jpg

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
corel x4 de 600 dpi gönderdim png ebatlarda değişiklik olmadı png olarak-1200 dpi da jpeg olarak gönderdim gene bir değişikli yok eğer problemi gene çözemediysen coreli resetle başlangıç ayarlarına geri dönecektir coreli açarken F8 tuşunu basılı tutarsan problem çözülür büyük ihtimal

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
915x110 ölçü ne ise coreldede o ölçüye denk getirmelisin. şayet o ölçü Pixel ise coreldeki ölçü biriminide o şekilde ayarlarsan Dpi önemli değil istediğin gibi atabilrsin