mahmutkebir
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar...
CorelDRAW, 17. sürümünde dahi türkçe tirelemeye yer vermedi...
ve biz grafikerlerin sabrı da kalmadı eminim...
Bu sorunu en pratik ve en hızlı çözmek için kolları sıvadım ve herkesin rahatlıkla kullanabilmesi için pratik bir web sitesi yazdım. eminim hepiniz çok kullanışlı bulacaksınız.
Siteyi kısaca anlatmak istiyorum:
öncelikle şunu belirtmeliyim ki gireceğiniz metnin harf kısıtlaması yok. dilediğiniz kadar paragrafı bir tıkla tireleyebileceksiniz...
Kullanım şekli:
İlk başta yazı alanına tirelenmesi gereken çok paragraflı metin yapıştırıyoruz.
Daha sonra "tirele" tuşuna basıyoruz ve alt kısımda çıkan tirelenmiş paragrafın tamamını seçip (çift tıklama ile kolaylıkla seçebilirsiniz.) kopyalıyoruz.
Son olarak CorelDraw'ın herhangi bir sürümünde yazı alanı açıp içerisine yapıştırıyoruz. Tüm metin tirelenmiş vaziyette gelecektir.
tirelebeni - onlineHyphenator
faydalı olması dileğiyle... keyifli kullanımlar
CorelDRAW, 17. sürümünde dahi türkçe tirelemeye yer vermedi...
ve biz grafikerlerin sabrı da kalmadı eminim...
Bu sorunu en pratik ve en hızlı çözmek için kolları sıvadım ve herkesin rahatlıkla kullanabilmesi için pratik bir web sitesi yazdım. eminim hepiniz çok kullanışlı bulacaksınız.
Siteyi kısaca anlatmak istiyorum:
öncelikle şunu belirtmeliyim ki gireceğiniz metnin harf kısıtlaması yok. dilediğiniz kadar paragrafı bir tıkla tireleyebileceksiniz...
Kullanım şekli:
İlk başta yazı alanına tirelenmesi gereken çok paragraflı metin yapıştırıyoruz.

Daha sonra "tirele" tuşuna basıyoruz ve alt kısımda çıkan tirelenmiş paragrafın tamamını seçip (çift tıklama ile kolaylıkla seçebilirsiniz.) kopyalıyoruz.

Son olarak CorelDraw'ın herhangi bir sürümünde yazı alanı açıp içerisine yapıştırıyoruz. Tüm metin tirelenmiş vaziyette gelecektir.

tirelebeni - onlineHyphenator
faydalı olması dileğiyle... keyifli kullanımlar
Son düzenleme: